NetVay kullanımı bırakılmalı

Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Foruma resmen giriş sağlayamıyoruz. Ne zaman bildirimleri açmak istesem ömrümden en az 2 dakika kayıp veriyorum. Forum saatlerce hatta günlerce erişim dışı kalabiliyor. Bence forumun iyiliği için bu markadan ayrılık gerçekleşmeli.

İnanın evimdeki veya okulumdaki sunucuyla daha iyi hizmet sağlardım.

Hatta şu anda bu konuyu açarken şöyle bir şey yaşandı;

@Barış @Recep Baltaş

Son düzenleme:
Artı 34 Eksi
14 yıldır bu site tek bir saldırı bile yemedi, değil tek bir DDoS bile yemedi.
Şimdi böyle yazarsanız "Ama o site saldırı yemediği için çökmüyor." şeklinde manipüle cümlenin doğmasına izin verirsiniz. 14 yıllık bir forumun DDoS yememe ihtimali ciddi seviyede azdır. Çok kuvvetli ihtimalle yiyorlardır.

Şöyle demek daha doğru olur: Yedikleri DDoS, firmalardan aldıkları hizmetin kalitesinden dolayı sinek cızlaması gibi gelip geçiyordur.

Aslında demek istediğim bir yandan oydu. Site sahibi ile ben ortak çalışıyorduk zamanında. Host firması çökse bile forum sitesi çökmüyordu.

Şaka mı bu? Bu konuda bile oldu. Her gün aynı durum bir tek bende yaşanıyor sanıyordum.

Techolay kurulduğu ilk zamanlardan beri benim bildiğim DDoS saldırıları gelir. 2 senedir hala adam gibi önlem alınamadı mı arkadaş?

@Netvay Verilen paralar nereye gidiyor? Sizin yaptığınız host'luğu benim emektar Laptop'um da yapar. Hala şu sorunları sizin yüzünüzden geçemedik.

Şaka mı bu? Bu konuda bile oldu. Her gün aynı durum bir tek bende yaşanıyor sanıyordum.

Eki Görüntüle 256595Eki Görüntüle 256596
Hele blocklanınca yarım saat giremiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…