Kerimmert

Uzman
Next TV stick 4K ile Xiaomi TV stick 4K arasında kaldım. Next'in fiyatı Xiaomi'den ucuz. Normalde Xiaomi 1080p TV stick alacaktım çünkü TV 4K değil ama yakınımda da vardı ve pil bitmemesine rağmen kumanda bağlantı kopması, ana menüde takılma gibi problemlerden ötürü onu listeden çıkardım ve onun yerine Xiaomi TV stick 4K'yı tercih ettim. Hangisini almalıyım?

Ek olarak dnr da Next TV stick 4K da D-Smart mega 1 yıllık hediyeymiş (kullanacağımı sanmıyorum)

Fiyatlar (MediaMarkt'taki fiyatlarıdır)

Next 4K TV stick:

Xiaomi TV stick 4K:

Next TV stick 4K ile Xiaomi TV stick 4K arasında kaldım. Next'in fiyatı Xiaomi'den ucuz. Normalde Xiaomi 1080p TV stick alacaktım çünkü TV 4K değil ama yakınımda da vardı ve pil bitmemesine rağmen kumanda bağlantı kopması, ana menüde takılma gibi problemlerden ötürü onu listeden çıkardım ve onun yerine Xiaomi TV stick 4K'yı tercih ettim. Hangisini almalıyım?

Ek olarak dnr da Next TV stick 4K da D-Smart mega 1 yıllık hediyeymiş (kullanacağımı sanmıyorum)

Fiyatlar (MediaMarkt'taki fiyatlarıdır)

Next 4K TV stick:

Xiaomi TV stick 4K:

Xiaomi destek açısından daha iyi ama diğer arkadaşlar ne der bilemem.

hocam söylediklerinizi ben kullanmadım fakat Botech Wzone 4K Android Box kullanıyorum. Ben hariç çevremde 5 kişi daha benim cihazımdan kullanıyor çok memnunuz bir problem yaşamadık. Ona da bir bakmanı tavsiye ederim.

Stickler alınmaz hocam. İçlerindeki donanım çok zayıf ve ısınma problemlerinden ötürür sıkıntı çıkaracaklardır. Dreamstar Nova'yı tavsiye ederim. Ürün lisanslı ve 32 GB depolaması var.

Kutu olanı alsanız daha iyi gibi. Isınma, donma problemi olmaz en azından, Stick'lere göre yani.

Dediğinizde güzel bir bakacağım. Ancak benim odamda ve salonda da TV var. Box o yüzden tercih etmem ancak mecbur kalırsam boxda alırım.

Hocam söylediklerinizi ben kullanmadım fakat botech wzone 4K Android box kullanıyorum. Ben hariç çevremde 5 kişi daha benim cihazımdan kullanıyor çok memnunuz bir problem yaşamadık. Ona da bir bakmanı tavsiye ederim.

Bende gördüm tuneri falanda var ancak Android 10 da kaldığı söyleniyor. Android 12 almış falanda dediler.

Bütçeniz ne kadar? Açıkçası Xiaomi ürünlerini Android TV'de önermem. Marka adına göre fiyat biçiyorlar. O fiyatları hak eden ürünler değiller.

MediaMarkt şart değilse bağlantıdaki ürünleri öneririm. Dreamstar daha iyi.

Bütçem 2500TL falan. Next'i alırım herhalde.

Stickler alınmaz hocam. İçlerindeki donanım çok zayıf ve ısınma problemlerinden ötürür sıkıntı çıkaracaklardır. Dreamstar Nova'yı tavsiye ederim. Ürün lisanslı ve 32 GB depolaması var.

Stick almamın nedeni ailecek kullanmamız. Benim küçük bir eski Arçelik TV var ona takmak. Salondada sunny TV var onun için. Ancak boxu taşımam beni zora sokmaz.

Next start 4K boxu tercih edeceğim. Dreamstar Nova 4K da alırdım ancak piyasa fiyatı bütçemi aşıyor. Konuyu takip etmiyeceğim. Önerenlere ve bilgi verenlere teşekkür ederim.

Bu boxlar çok küçük aletler genellikle. Resimlerde göründüğünden küçük oluyorlar. Gerçi benim elimde Homatics cihaz var. Ama benzer oluyorlar. Kullanacağın yerde saklayabileceğin alan varsa, bluetooth ile rahatça kullanılır.