OCTAGON

Çalışkan
Next Gaming'in fan hub'ını aldım. Kurulumunu yaptım, her şey çalışıyor, bir sıkıntım yok. Fakat hub çok büyük olduğu için kasa arka panelinin arkasına yerleştiremedim. Merak ettiğim konu, hub'ın üstündeki plastik kapağı çıkartıp montajlasam, içindeki devre, çip vesaire bir yere değip kısa devre yapar mı?

Ürün:

Next Gaming'in fan Hub'ını aldım. Kurulumunu yaptım, her şey çalışıyor, bir sıkıntım yok. Fakat hub çok büyük olduğu için kasa arka panelinin arkasına yerleştiremedim. Merak ettiğim konu, Hub'ın üstündeki plastik kapağı çıkartıp montajlasam, içindeki devre, çip vesaire bir yere değip kısa devre yapar mı?

Ürün:

Koruma kapağı o, çıkarsanız tozlanmasza sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Next Gaming'in fan Hub'ını aldım. Kurulumunu yaptım, her şey çalışıyor, bir sıkıntım yok. Fakat hub çok büyük olduğu için kasa arka panelinin arkasına yerleştiremedim. Merak ettiğim konu, Hub'ın üstündeki plastik kapağı çıkartıp montajlasam, içindeki devre, çip vesaire bir yere değip kısa devre yapar mı?

Ürün:

Yani eğer PCB yüzeyi açıkta duruyorsa kasanın arka panelinde tam onun üstüne gelen bölgeye elektrik bandı yapıştırarak kısa devreyi engelleyebilirsin.

Koruma kapağı o, çıkarsanız tozlanmasza sorun olmaz.
Toz vesaire sorun değil hocam. Hub kalın olduğu için sığmıyor, kapağı çıkarsam sadece kart kısmı kalsa daha ince olacak sığdırabileceğim. Tek amacım o yani.

Yani eğer PCB yüzeyi açıkta duruyorsa kasanın arka panelinde tam onun üstüne gelen bölgeye elektrik bandı yapıştırarak kısa devreyi engelleyebilirsin.
Arka panele hub’ın pcb’si boyutunda siyah elektrik bandı çekiyorum yani?

Son düzenleme:
Toz vesaire sorun değil hocam. Hub kalın olduğu için sığmıyor, kapağı çıkarsam sadece kart kısmı kalsa daha ince olacak sığdırabileceğim. Tek amacım o yani.

Arka panele Hub'ın PCB'si boyutunda siyah elektrik bandı çekiyorum yani?

Evet zaten kablolaman iyiyse kasa içinde kolay kolay kısa devre olmaz.