Geçen sene sonunda bu fiyattan satın almıştık. Fiyatı bayağıdır 28-30 civarıydı. F/P MiniLED TV arayan için muazzam fırsat.
Son düzenleyen: Moderatör:
İFFALCON düşünüyordum ama hem taksit hem de fiyat muazzam geldi. Alınır mı?
Eve aldırıp da hiç eksik yanını hissetmediğim nadir ürünlerden biri bu TV. Yani görüntü gayet güzel. Diğer özellikleri de bizim için yeterli. Kanalları Tivibu dekoder ile izliyoruz. Arada bir Youtube'tan bi şeyler izliyoruz. Bilgisayar bağlayınca da güzel oluyor. Bir tek subwoofer yok bu boyutta ama ses olarak da bence yeterli. %50 den yukarı sese ihtiyaç duymadım hiç. Müzik dinlerken de baş ağrıtmıyor. Kısacası ekran harika; diğer özellikleri ise yeterli denebilecek düzeyde.iFFALCON düşünüyordum ama hem taksit hem de fiyat muazzam geldi. Alınır mı?
Eski TV'miz baya eski LCD VA paneldi. Ve yandan rezalet oluyordu. Bu neredeyse 2 derece açıyla bakınca bile aynı şekilde gözüküyor. IPS olmasının avantajı işte. Yemek masası TV'nin yanında bizim o bakımdan baya iyi oldu.Kendimi ikna edemiyorum. Şu anda Philips 55PUS8807 TV kullanıyorum ve artık miniled ve OLED'e o kadar alıştım ki televizyona yandan bakında oluşan o grilik kötü gelmeye başladı. Lakin televizyonumun 4K120Hz olması ve ambilight setupumun olması beni engelliyor işte. Eminim bu televizyonun görüntü kalitesi daha iyidir ama hem 120Hz'den mahrum kalacağım hem de ambilightım gidecek. Sanırım OLED olmadıkça miniled filan almayacağım. Ama çok güzel fiyat birçok arkadaşıma önerdim.