Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Next YE-65GFSG8 QLED televizyonum var. Açınca bir 5 dakika sadece Next logosu çıktı. Sonra bir sürü renk art arda yanmaya başladı. Yeniden başlattığımda ise her şey sıfırlanmıştı ve bu hata çıktı.

Sorun nedir ve nasıl çözerim?

1000028738.webp

Çözüm
Projectivity Launcher indirip ayarlar kısmına tıklayınca MediaTek ek ayarlar vb. bir seçenek olur oradan factory menu´ye girebilirsiniz.

1765480442094.webp

Resim başka cihazdan alıntıdır.
Ha? Anlamadım ama, bu servis modundan çıkmak için EXIT tuşuna 10 saniye bas diyorum. Yoksa MENU tuşuna basıp 1-1-4-7 tuşlarına bas. Olmazsa başka kombinasyonlar göndereceğim.

Ekrandan kastım servis modu yani.
Evet 1147 benim de aklima geldi evrensel oluyor genelde bu yapılı kartlarda

Ha? Anlamadım ama, bu servis modundan çıkmak için EXIT tuşuna 10 saniye bas diyorum. Yoksa MENU tuşuna basıp 1-1-4-7 tuşlarına bas. Olmazsa başka kombinasyonlar göndereceğim.

Ekrandan kastım servis modu yani.

Exit tuşuna basılı tutunca sesli gösterme özelliği açılıyor. Menü 1147 yapınca hiçbir şey olmuyor.

Exit tuşuna basılı tutunca sesli gösterme özelliği açılıyor. Menü 1147 yapınca hiçbir şey olmuyor.
Menü + 4725
Menü + 6483
Source (Giriş) + 2580
Menü + 9301 (Genellikle eski/farklı platformlar için kullanılır)
Uygulama Şekli: Kumandadan Menü tuşuna basılır, ardından hemen arkasından dört haneli kod hızlıca tuşlanır.
2.Hard Reset Kombinasyonları
Bu kombinasyonlar genellikle televizyonu kapalıyken, fişi takıp açılış sırasında kullanılır.
Güç + Ses Azaltma (Vol -):
TV'nin fişini çekin.
TV'nin üzerindeki (kumandadaki değil) "Güç" ve "Ses Azaltma (-)" tuşlarına basılı tutun.
Tuşlara basılı tutarken fişi takın ve TV'yi açın.
Logoyu veya bir menü ekranını gördüğünüzde tuşları bırakın.
Güç + Ses Artırma (Vol +):
Yukarıdaki adımların aynısını "Güç" ve "Ses Artırma (+)" tuşlarıyla deneyin.
Source (Giriş) + Güç:
TV'nin fişini çekin.
TV'nin üzerindeki "Source" ve "Güç" tuşlarına basılı tutun.
Fişi takın ve TV'yi açın.

Fişi cek, aşağı yukarı 1-2 dakika bekle. Bakalım değişen olacak mı? Servis kapatma komutunu bilmedigimiz icin, bomboş şeyler denetip seni de yormak istemiyorum.

Şimdi factory reset yap da diyebilirim, ama bunun doğrudan ekranla ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum.

Fişi cek, aşağı yukarı 1-2 dakika bekle. Bakalım değişen olacak mı? Servis kapatma komutunu bilmedigimiz icin, bomboş şeyler denetip seni de yormak istemiyorum.

Şimdi factory reset yap da diyebilirim, ama bunun doğrudan ekranla ilişkisi olup olmadığını bilmiyorum.
Hala aynı. Farklı farklı renkler gidip geliyor.