Bu kavram karşıma çıktı. İnternetten biraz araştırdım. Ama yine de sizlere sormak istedim. Nextcloud kendi bulut sunucumuz gibi bir şey mi? İş birliği gibi şeyler yazıyor.
Önemi yok. Videoda kurulumu gösteriyoruz. Next next demeyi biliyorsan, fare ve klavye kullanabiliyorsan kurarsın. Kaldı ki yapay zeka diye bir şey var.
Aldığın VDS gibi suncuya ya da evde boş duran bir bilgisayara Linux kurarak kullanabilirsin evdeki bilgisayarına kuracaksan tailscale kullanmayı unutma ev dışından erişmek için.
Yapay zekânın gelişmesi henüz tam değil gibi. Tabii benden daha iyi bilirsin ama insan ile yapay zekâ arasında fark var.
Bir de şu Google AI Ultra’yı çok merak ediyorum. 9.000 TL verecek var mıdır bilemem. Tabii yanında sunduğu avantajlar da var, örneğin 30 TB alan vermesi gibi. Sen verir miydin abi?
@kompetankedi, hocam siz bu Ultra AI hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yapay zekânın gelişmesi henüz tam değil gibi. Tabii benden daha iyi bilirsin ama insan ile yapay zekâ arasında fark var.
Bir de şu Google AI Ultra'yı çok merak ediyorum. 9.000 TL verecek var mıdır bilemem. Tabii yanında sunduğu avantajlar da var, örneğin 30 TB alan vermesi gibi. Sen verir miydin abi?
@kompetankedi, hocam siz bu Ultra AI hakkında ne düşünüyorsunuz?