Özellikle ekipman tarafıyla ilgilendiğim için oradaki yeni rozetler merakımı cezbetti. Uzunca bir süredir katkı sağlayan forum üyelerinden birisi olmama rağmen verilmemiş olması şaşırttı, sanırım yönetim kararına göre veriliyor bu yeni arkadaşlar.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Fazla düşük tutulmuş sanki, bu arada ben hâla bu rozet işinin yönetim kararına bağlı olarak verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
- Makaleler
- 6
Fazla düşük tutulmuş sanki, bu arada ben hâla bu rozet işinin yönetim kararına bağlı olarak verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Kategori rozeti için evet. En çok beğenilen fikirleri kabul gören kullanıcılara verilmeli. Bu karar alınırsa bütün kategoriler için rozet gelebilir.
Bunda lobi döner, yönetimin kontrolü şart.En çok beğenilen fikirleri kabul gören kullanıcılara verilmeli. Bu karar alınırsa bütün kategoriler için rozet gelebilir.
- Makaleler
- 6
Yönetim kontrolü olacak ama her kategori için aynı ilgiye ya da aynı bilgiye sahip olmayabilirler. Bu yüzden insanlarında fikirleri alınmalı.
Yönetim neyin ne olduğunu fark eder orası dert değil, derdim lobiciliğin önünü yönetimin kesmesi.Yönetim kontrolü olacak ama her kategori için aynı ilgiye ya da aynı bilgiye sahip olmayabilirler. Bu yüzden insanlarında fikirleri alınmalı.
Mouse ve klavye konusunda bana rozet gelmiş o konulardan bayağı anlıyorda olsam kokusundan her özelliği ayırt edecek en ufak detayından anlayacak kadar bilgili değilim tabii bu kadar bilgili birisi var mı bilmiyorum kendi açıma konuşmam gerekirse.