Çözüldü NextDNS ile Discord ve Gmail onayı verilemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Learnof
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 180
  • Etiketler Etiketler
    discord gmail
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Arkadaşlar Discord sitesine girebiliyorum uygulamaya da girebiliyorum fakat hesabıma girebilmem için mailden giriş onayı vermem gerekiyor. click.discord.com adresine yönlendiriliyor ama sayfaya erişilmiyor. Yasaklı olarak gösteriyor.

Tor browser'a gelen maili yapıştırdım. Giriş onayını o şekilde verdim. Birkaç dakika sonra kendi kendine düzeldi arkadaşlar.

Son düzenleme:
Problemin çözümü için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. DNS Ayarlarınızı Kontrol Edin:
- Cihazınızın DNS ayarlarını kontrol edin. NextDNS kullanıyorsanız, doğru yapılandırıldığından emin olun.

2. NextDNS Ayarlarını Gözden Geçirin:
- NextDNS kontrol panelinize gidin ve "Privacy" veya "Security" bölümlerini inceleyin. Discord veya Gmail için herhangi bir engelleme olup olmadığını kontrol edin.

3. Tarayıcı ve Uygulama Önbelleğini Temizleyin:
- Hem tarayıcınızın hem de Discord uygulamanızın önbelleğini temizleyin.

4. Farklı Bir Tarayıcı Kullanın:
- Sorunun tarayıcıdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını kontrol etmek için farklı bir tarayıcıda giriş yapmayı deneyin.

5. Güvenlik Duvarınızı Kontrol Edin:
- Eğer bir güvenlik duvarı kullanıyorsanız, Discord ve Gmail'i engellemediğinden emin olun.

6. NextDNS'i Geçici Olarak Devre Dışı Bırakın:
- Giriş yapmayı deneyin ve NextDNS’i geçici olarak devre dışı bırakın. Eğer sorun çözülürse, NextDNS ayarlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekecek.

7. Tarayıcı Ayarlarını Sıfırlayın:
- Sorunun devam etmesi durumunda, tarayıcı ayarlarınızı varsayılanlarına sıfırlamayı deneyin.

8. İletişim Bilgileri ve Destek:
- Eğer sorun devam ederse, NextDNS destek ekibi ile iletişime geçin veya Discord destek sayfasını kontrol edin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…