NextDNS vs Adguard Public DNS hangisi tercih edilmeli?

Makaleler
5
Selamlar,

Birisi ücretsiz, diğeri bildiğiniz gibi yıllık 500 TL gibi bir ücreti var. 500 TL ücreti vermeye değer özellik katıyor mu? Sadece ağı reklamlardan filtrelemek istiyorum.

Teşekkürler.

Ikisi arasindan Adguard daha basit, ulasilmasi kolay bir cozumken NextDNS daha cok guvenlik seceneklerine sahip, ayrica garip gurup lokasyonlara server erisimi acisindan bir tik daha uygun. Adguard'in hala Hindistan'a serveri yok mesela.

Sadece ağı reklamlardan filtrelemek istiyorum.
Sirf bunun icin NextDNS uyeligi gerek goremedim. Ha buyuk engelleme listeleri veya cihaz bazli sorgulama loglari ile ugrasilsaydi o zaman NextDNS onerme secenegi dusunulebilirdi.

Log kayıtları benim için çok önemli değil, kapatacağım zaten. O güvenlik ayarlarını biraz inceledim, hoşuma gitti. Ama aldıracak kadar bir avantaj sağlıyor mu diye konu açmak istemiştim. Normalde VDS kiralayıp AdGuard kurup o şekilde filtreleme yapacaktım ama bu yöntemler daha avantajlı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…