Hangi yarış oyunu

• Oy verenlerin toplamı
    55
Fazla ucu açık olmuş, hangi NFS hangi FH yani. Benim açımdan şu an hepimiz oynuyorsak zoraki şekilde FH serisini oynuyoruz, hikaye görevleri bitince inanılmaz sıkıcı bir hale geliyor, ilgimizi çeken yeni arabaları almak için yarışmak dışında yapacak neredeyse hiçbir şey kalmıyor. Öbür yandan, The Run sonrası çıkmış hiçbir NFS güzel değil ve oynanmaz bence. Unbound'un ortaya sunduğu konsepti beğendim ancak handling sistemi hâlâ rezalet. Şöyle de bir gerçek var ki bu forumdaki yarış oyunları seven insanların %80-90'ına yarış oyunlarını NFS serisi sevdirmiştir. FH3-4-5 güzel, NFS'de de HP3, PU, HP2, U1, U2, MW, C, PS, S1, TR güzel.

Forza PVP'de şöyle bir sıkıntı var, herkes hazır ayarlar kullanıp araç farkıyla öne geçiyor. Daha rezalet bir şey ne gördüm ne de duydum. Güya ikimizinki de S1 900 araba, benimki düzlükte 380 görür taş çatlasın, adam arabayı AWD yapmış bütün assistleri açmış hazır setup da yapmış, kalkıştan itibaren zaten 2 saniye farkı koyup gidiyor, virajları assistle dönüp düzlükte 430 gidiyor ve kazanıyor.

Need for Speed serileri ile doğup büyüdüm ama NFS artık eskisi gibi değil maalesef. Eski oyunlarını oynayan hiç bir oyuncu yeni oyunlarını kolay kolay sevemeyecektir düşüncesindeyim. (En azından ben öyleyim.)

PC'de Midnight Club serileri devam etseydi, kesinlikle her ikisi de değil, Midnight Club derdim. Ama bu oylamada oyumu Forza Horizon serilerinden yana kullanıyorum.