Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, N’Golo N’Golo Kante hakkında düşünceleriniz ve fikirleriniz neler?

007811BF-26FF-4C89-8AC8-E788641F0C55.webp

1F4149A0-5F88-40BD-8EFF-54F9A7A4C2C2.webp

35 yaşında olduğu söylenen ama aslında 39-40'ı olan, artık devri bitmiş, boşa masraf yaratan topçu. Sadece ismi var diye Fener 55-60 milyon harcadı şu adama. Araya Tayyip Erdoğan'ı soktular bir de. Gerçi Mü***zel Sadettin döneminde yapılan bir transfer.

35 yaşında olduğu söylenen ama aslında 39-40'ı olan, artık devri bitmiş, boşa masraf yaratan topçu. Sadece ismi var diye Fener 55-60 milyon harcadı şu adama. Araya Tayyip Erdoğan'ı soktular bir de. Gerçi Mü***zel Sadettin döneminde yapılan bir transfer.
Fransa'da doğan adama 35 olduğu söylenen ama 39-40 diyecek mantığa nasıl sahip oldun güzel kardeşim? Avrupa'da doğan birisi için nüfusa geç kaydettirildi demek bravo vallahi.

Fransa'da doğan adama 35 olduğu söylenen ama 39-40 diyecek mantığa nasıl sahip oldun güzel kardeşim? Avrupa'da doğan birisi için nüfusa geç kaydettirildi demek bravo vallahi.
Yaşı değiştirilmeyen Afrikalı topçu göster bana. Gerçekten 35 olsa bile bu beş para etmez balon olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Yaşı değiştirilmeyen Afrikalı topçu göster bana. Gerçekten 35 olsa bile bu beş para etmez balon olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Avrupa'da doğup büyüyen adamın yaşını küçültüyorlar diyorsun. Fransa milli takımının yarısı Afrikalı, hesaplamalara başla kaç yaşındalar. Fransa'daki nüfus dairesinin ve doktorlar etik ilkeleri filan bıraktılar milleti 3-4 yıl sonra doğdu diyor aynen.

Avrupa'yı 3-4 yıl boyunca çocuğunu eve kapatıyorlar aynen öyle.

Hayır bir de bunu diyorsun profilinde Afrika kökenli Sane var. Bu adam doğma büyüme Almanya'lı azıcık mantığını kullan. Sence Almanya'da doğup büyüyen adamın yaşı değiştirilmiş olabilir mi? Kendi oyuncundan örnek verdim belki subjektifliğinle saksıyı çalıştırırsan köfteyi çakarsın.

Son düzenleme: