Yurt dışı alışverişinize 30 euroyu çok görenler bir futbolcuya açıkladıkları haliyle kaç milyon euro ödeyecekler birde bunun açıklanmayan ücretler kısmı var. Vatandaş uyumaya devam etsin Steam'de elden gidecek yakında.

20-30'a adam alıp 3-5M maaş vermek daha mantıklı değil mi? Bence bu transfer kazık. Birkaç yıla para suyunu çekince görüceğiz bu şaklabanlığı.

Fenerli olduğum için demiyorum. Bu adam Mertens'in 3 gömlek üstü falan. Eğer mertens Galatasaray'ı şampiyon yaptıysa bu da yapar.

Şampiyon yapabilecek pozisyonda oynamıyor ki. Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecek oyuncu Asensio bana kalırsa. Çoğu oyuncumuzun performansı iyi ona sözüm yok.

20-30'a adam alıp 3-5m maaş vermek daha mantıklı değil mi? Bence bu transfer kazık. Birkaç yıla para suyunu çekince görüceğiz bu şaklabanlığı.

Adam almıyorsun çünkü Kante alıyorsun. Kupa kazanmayı bilen, iş disiplini olan ve örnek karaktere sahip bir oyuncu alıyorsun. Şu an Fenerde sadece Fransızca bilen 2 oyuncun var biri Nene biri Sidiki. Skriniar'ın yanında oynadığı ilk Yusuf şimdi Oosterwolde'ye yaptığı katkıyı Kante'nin bu ikisine yaptığını hayal etsene bir?

Adam almıyorsun çünkü Kante alıyorsun. Kupa kazanmayı bilen, iş disiplini olan ve örnek karaktere sahip bir oyuncu alıyorsun. Şu an Fenerde sadece Fransızca bilen 2 oyuncun var biri Nene biri Sidiki. Skriniar'ın yanında oynadığı ilk Yusuf şimdi Oosterwolde'ye yaptığı katkıyı Kante'nin bu ikisine yaptığını hayal etsene bir?
Guendouzi?

Şampiyon yapabilecek pozisyonda oynamıyor ki. Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecek oyuncu Asensio bana kalırsa. Çoğu oyuncumuzun performansı iyi ona sözüm yok.

Yok tam da o pozisyonda oynuyor emin ol. Guardiola bosuna en cok parayi 6 numaralarina harcamiyor. Bizim Avrupa'da karsilasacagimiz Sean Dyche hocanin yorumu gosteriyor zaten. Kante her seyi cok iyi seviyede yapabilen bir topcu ve asiri profesyonel. 34 yasinda olduguna takilmayin bu adami 30'dan once Turkiye ligine getiremezsin. Kendi pozisyonunda son 10 yilin en iyi futbolcusu adam direkt. Hala Fransa milli takiminda banko oynuyor bu da bir gosterge. Bizim geriden top cikarmada sorunumuz vardi onu da cozer. Birde takimdaki diger orta sahalarla da cok uyumlu. Kante Guendouzi - Kante Ismail hatta hedef maclarda Kante - Guendouzi - Ismail yapip saga Asensio bile atabilirsin.