Ronaldo ve Arabistan ekipleri sağ olsun Feneri tarihin mallığından kurtardın. 3 ayı kalan adama neredeyse 10 milyona alacaktı. Taraftar da ayrı numune. Şu oyunvuyu gitmeye zorlamasalar elimiz daha güçlü olacak.

TC devleti bana bir silah ve ceza vermeyeceğini söylesin gecesinde Saç, bikinici ahmet, ilker yağcıoğlu gibileri hayattan sileyim. TR futbolu en azından 10 adım ileri gider.

Bence de iyi olmuş iptal olması. Çok mantıksız yere gitmişti transfer. Sözleşmesi bitince yine alınır kante.

Bence hala saçma sapan insanlar gereksiz abartiyorlae kanteye hayranım ama asla eski üst düzey performansını segileyebilecek bir oyuncu olmayacak. Gereksiz aşırı anlamlar yüklüyoruz. Yıl sonu bedava gelmesi daha hayırlı olan adam gelecek zaten. 6 ayda bir kişi FB şampiyonluğunu kurtaramaz. Şampiyon olacaksan her türlü olursun bunun kante veya Ronaldo gelmesi ile alakası yok. FBli olarak artık gereksiz şeylerden sıkıldım top oyna yen kardeşim. Bırak bizi şampiyon yapmıyorlar algılarını seni ligde şampiyon yapmıyorlarsa git UEFA kupasini al gel gözüne sok herkesin o zaman söylediğinin anlamı var yoksa boş konuşmaya gerek yok.

Kante'nin bu ligde iyi oynayamayacağını düşünen arkadaşlara katılmıyorum. N'Golo Kante'den bahsediyoruz. Bu adamın en ölü hali bu ligi 3 kere cebinden çıkarır. N'Golo Kante, Gençlerbirliğine karşı mı iş yapamayacak? Kime karşı iş yapamayacak bu ligde?

Öte yandan bu transferin olumsuz sonuçlanması tamamen yönetimin hatası. Birleşmeden bu kadar bahseden bir yönetim, nasıl olurda sırf eski yönetici diye Selahattin Baki gibi birinden yardım istemez anlayamıyorum. Eğer amaç el ele verip bu kulübü yükseltmekse, bence yönetim bu konuda sınıfta kaldı.