NiceHCK NK1 vs NiceHCK NK1 Max

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tikhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 64
  • Etiketler Etiketler
    max nicehck
Bütçe
1.100 TL

tikhi

Başarılı
Selamlar, elimde Tangzu Wan’er 2 Jade Dragon var. Kulaklıktan memnunum fakat dip ses mevcut olduğu için ses kartı almayı düşünüyorum.

İki seçenek arasındayım:

NiceHCK NK1 DAC/AMP ses kartı ve NiceHCK NK1 Max DAC/AMP ses kartı, max 1.100 TL olacak şekilde başka önerilerinize açığım.
Kronik arızaları ya da çoğunlukla yaşanan sorunlar varsa yazarsanız çok memnun olurum.

NiceHCK NK1 DAC

NiceHCK NK1 Max

@Simon

Dip sesi kesmesi için almayı düşünüyorsan ikisi de gereksiz harcama olur. Apple dongle almanı tavsiye ederim. Simgot EW200 ile kullanıyorum ve dip ses sıfır.

Dip sesi kesmesi için almayı düşünüyorsan ikisi de gereksiz harcama olur. Apple dongle almanı tavsiye ederim. Simgot EW200 ile kullanıyorum ve dip ses sıfır.
NiceHCK lardan birini alsam dip ses dışı bi ekstrası olur mu? yani aradaki fiyat farkı eğer gerçekten değecekse çok önemli değil

NiceHCK lardan birini alsam dip ses dışı bi ekstrası olur mu? yani aradaki fiyat farkı eğer gerçekten değecekse çok önemli değil
Düz NK1 sesin yüksekliğini arttıracak ve sese iyileştirme kazandıracak. NK1 Max'ın dip sesi keseceğini düşünmüyorum. Waner 2 düşük distorsiyon sergileyen bir IEM: Fazla güç hem çınlama hem de dip sesi arttırır. NK1 veya garanti dip sesi kessin diyorsan Apple dongle tavsiyemdir.

Bilgisayarda fazla kaynak kullanan oyunlarda (özellikle ekran kartını fazla kullananlarda) dip ses fazla oluyor benim için önemli olan dip ses sorunu ama eğer ek olarak sesi de iyileştirecekse NK1 alabilirim.
Söylediğinize göre NK1 Max dip ses kesmiyor düz NK1 mi yoksa apple dongle mı daha iyi olur sence?

İyileştirmez. Daha yüksek sesli çalar

İlerde IEM değiştirme planın varsa ve daha iyi bir IEM'e geçmeyi düşünüyorsan NK1 daha mantıklı olacak. Fakat Jade Dragon ile devam ederim dersen Apple dongle yeterli olur.

Nk1 max içindeki dacamp kombosu kötü şöhretli çünkü qc iyi değil. Sıfır dip ses de olabilir tersi de

İlerde IEM değiştirme planın varsa ve daha iyi bir IEM'e geçmeyi düşünüyorsan NK1 daha mantıklı olacak. Fakat Jade Dragon ile devam ederim dersen Apple dongle yeterli olur.
Ew300 gibi tribrid sürebiliyor. 150-200 dolarlık bir iem almazsa gerek olmaz, veya kulaküstü

Nk1 max içindeki dacamp kombosu kötü şöhretli çünkü qc iyi değil. Sıfır dip ses de olabilir tersi de

Ew300 gibi tribrid sürebiliyor. 150-200 dolarlık bir iem almazsa gerek olmaz, veya kulaküstü
Evet, benim EW200 ile de iyi çalışıyor. Kendi bileceği iş. Ben Jade Dragon için Wraith'le uğraşmazdım.

Evet, benim EW200 ile de iyi çalışıyor. Kendi bileceği iş. Ben Jade Dragon için Wraith'le uğraşmazdım.
şu anlık daha iyi bir iem alma planım yok ama 200 - 300 tl fark çok önemli değil NK1 i alabilirim ama anladığım kadarıyla bir farkı yok apple daha iyi diyorusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…