Nickelodeon neden 480p olarak yayın veriyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dotsh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
  • Etiketler Etiketler
    neden

dotsh

Üstün
1 haftalığına Antalya'ya kuzenimin yanına geldim. Digitürk var mış evde. Açıp bakayım dedim fakat aşırı kalitesiz. Diğer kanallarda problem yok. Kaliteyi nasıl arttırabilirim?

Nickelodeon HD, 173 numaralı kanalda.
172 numaralı kanaldaki Nickelodeon'un 480p veya en fazla 576i yayın vermesi normaldir.
HD kanaldaysan ve yine de SD yayın alıyorsan görüntü ayarlarında problem vardır. Durum bu mu?

İfadeler: 144
Nickelodeon HD, 173 numaralı kanalda.
172 numaralı kanaldaki nickelodeon'un 480p veya en fazla 576i yayın vermesi normaldir.
HD kanaldaysan ve yine de SD yayın alıyorsan görüntü ayarlarında problem vardır. Durum bu mu?

HD ve 480p için neden iki ayrı kanal var? Saçma geldi, bir sebebi var mı?

HD kanalda SD kanaldaki içerikler yok sanırım ya da ben göremedim.

1 haftalığına Antalya'ya kuzenimin yanına geldim. Digitürk var mış evde. Açıp bakayım dedim fakat aşırı kalitesiz. Diğer kanallarda problem yok. Kaliteyi nasıl arttırabilirim?

Biraz eski bir konu ama yanıt vereyim SD olan yurt dışından gelen HD olan Türkiye'den gelen yayında SD olan yani yurtdışındakiler topluca kapatılınca sadece HD kanal kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…