Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Nickelodeon HD, 173 numaralı kanalda.
172 numaralı kanaldaki Nickelodeon'un 480p veya en fazla 576i yayın vermesi normaldir.
HD kanaldaysan ve yine de SD yayın alıyorsan görüntü ayarlarında problem vardır. Durum bu mu?
172 numaralı kanaldaki Nickelodeon'un 480p veya en fazla 576i yayın vermesi normaldir.
HD kanaldaysan ve yine de SD yayın alıyorsan görüntü ayarlarında problem vardır. Durum bu mu?
Ethem Efe
Üstün
Nickelodeon HD, 173 numaralı kanalda.
172 numaralı kanaldaki nickelodeon'un 480p veya en fazla 576i yayın vermesi normaldir.
HD ve 480p için neden iki ayrı kanal var? Saçma geldi, bir sebebi var mı?
- Makaleler
- 24
HD ve 480p için neden iki ayrı kanal var? Saçma geldi, bir sebebi var mı?
SD yayın ve HD yayın. Çoğu kanalda yok mu bu özellik zaten?
Ethem Efe
Üstün
SD yayın ve HD yayın. Çoğu kanalda yok mu bu özellik zaten?
Bilemiyorum, saçma geldi biraz.
HD yayın paket dahilinde bir kanal olabilir.HD ve 480p için neden iki ayrı kanal var? Saçma geldi, bir sebebi var mı?
- Makaleler
- 7
Bilmediğin için saçma gelmiştir. HD özelliği olmayan televizyonlar için o kanallar.HD ve 480p için neden iki ayrı kanal var? Saçma geldi, bir sebebi var mı?
Tüplü TV'ler için.HD ve 480p için neden iki ayrı kanal var? Saçma geldi, bir sebebi var mı?
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
1 haftalığına Antalya'ya kuzenimin yanına geldim. Digitürk var mış evde. Açıp bakayım dedim fakat aşırı kalitesiz. Diğer kanallarda problem yok. Kaliteyi nasıl arttırabilirim?
Biraz eski bir konu ama yanıt vereyim SD olan yurt dışından gelen HD olan Türkiye'den gelen yayında SD olan yani yurtdışındakiler topluca kapatılınca sadece HD kanal kaldı.