Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 5 Ocak 2026 #1 Merhaba, Tivibu kullanan arkadaşlar LNB kablom yok da siz kontrol edebilir misiniz? Nicktoons kapandı mı? İnternette yeterli bilgi yok fakat bazı kanallarda kapandı diyor.
Merhaba, Tivibu kullanan arkadaşlar LNB kablom yok da siz kontrol edebilir misiniz? Nicktoons kapandı mı? İnternette yeterli bilgi yok fakat bazı kanallarda kapandı diyor.
Çözüm Sadece_Emir 6 Ocak 2026 SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor.
SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.759 6 Ocak 2026 #2 Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 6 Ocak 2026 #3 SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor. Son düzenleme: 17 Ocak 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor.