Andrea Kimi Antonelli 57 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.010 Çözümler 3 Beğeniler 489 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 5 Ocak 2026 #1 Merhaba, Tivibu kullanan arkadaşlar LNB kablom yok da siz kontrol edebilir misiniz? Nicktoons kapandı mı? İnternette yeterli bilgi yok fakat bazı kanallarda kapandı diyor.
Merhaba, Tivibu kullanan arkadaşlar LNB kablom yok da siz kontrol edebilir misiniz? Nicktoons kapandı mı? İnternette yeterli bilgi yok fakat bazı kanallarda kapandı diyor.
Çözüm Andrea Kimi Antonelli 6 Ocak 2026 SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor.
SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor.
SF26 57 Üstün Profesör Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.176 Çözümler 18 Beğeniler 8.284 6 Ocak 2026 #2 Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Andrea Kimi Antonelli 57 Yetkin Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.010 Çözümler 3 Beğeniler 489 Yer Mercedes-AMG F1 Garajı 6 Ocak 2026 #3 SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor. Son düzenleme: 17 Ocak 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
SF26 dedi: Nickelodeon kanalları kapandıktan sonra Nicktoons'u da kapatmışlardı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fakat nickelodeon HD mesela hala açık? Kapanmamış arkadaşlar nicktoons hala yayın hayatına devam ediyor.