Makaleler
4
Nier Automata. Hem atmosfer ve tema konusunda, hem de oynanış konusunda birçok oyuncuyu mesh eden o RPG oyunu. Şu anda Xbox mağazasında 210 TL'den 84 TL'de inmiş durumda. Become As Gods sürümü, standart versiyonuna nazaran farklı farklı aksesuarlar içeriyor. Ve aynı zamanda bu indirim; hem bilgisayar, hem de Xbox platformları için geçerli. İndirim 2 gün sonra yani 22 Ekim civarında bitiyor. Eğer almayı planlıyorsanız kaçırmayın derim.

Bilgisayar: NieR:Automata BECOME AS GODS Edition ürününü satın al | Xbox
Xbox Series-One: NieR:Automata™ BECOME AS GODS Edition ürününü satın al | Xbox

Aşırı eğlenceli bir oyun ama görevlerin tekrar etme olayı ve bazı yerlerde seslendirme olmaması sinir bozucu olabiliyor. Bu fiyata kesinlikle alınmalı.

İnternetli ve İnternetsiz çok fark var mı? Varsa ne fark var? Yurtta kalıyorum da malum İnternet sıkıntı.
Haritada dolaşırken bazen ölmüş oyuncuların cesetlerini görebilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam onları diriltip bot olarak müttefik yerine koyabilirsiniz. Başka bir şey daha da yapabiliyordunuz ama hatırlamıyorum. Bence hiç gerek yok. İnternetsiz de keyif alırsınız.

İnternetli ve İnternetsiz çok fark var mı? Varsa ne fark var? Yurtta kalıyorum da malum İnternet sıkıntı.
İnternetsiz oynarsın ve bir şey kaybetmezsin ama ben gene de sana ne işe yaradığını söyleyeyim. Ölmüş oyuncuları kısa bir süreliğine yanında savaşmanı sağlıyor. Tamir ediyorsun ve müttefik oluyor. Eğer istersen loot olarak topluyorsun ve buff verebiliyor. İki farklı işlevi var.