Rehber Night City'deki vaktinizin kalitesini artıracak Cyberpunk 2077 modları!

Oynanır evet. Kırmızı renkliler Phantom Liberty tabanlılar hatta.

Grafiksel modlarda olabilir ama ben şahsen yaşamadım.
Teşekkürler hocam. Bir sorum daha var, mod yükleme rehberinde belirtmişsiniz gerek yok diye ama ana klasörde karışmaması ve silmenin kolay olması için ek bir klasör oluşturup oraya atsam çalışır mı?

Teşekkürler hocam. Bir sorum daha var, mod yükleme rehberinde belirtmişsiniz gerek yok diye ama ana klasörde karışmaması ve silmenin kolay olması için ek bir klasör oluşturup oraya atsam çalışır mı?
Yok hocam, çalışmaz. Eğer modları kapatmak isterseniz şöyle bir dosya var. Tüm modları devre dışı bırakıyor.

Mod kapama modu . Sağ olun hocam, seçip kuracağım şimdi bir sürü.

Birkaç güncelleme yaptım listede. Yükleme limitim dolduğu için bazı gifleri vs. yükleyememiştim. Şimdi istediğim gibi oldu.

@Aeronight Hocam Crack'ta çalışıyor mu?
Normalde orijinal Cyberpunk'um var ancak DLC yok, o yüzden crack ile DLC'li indirmiştim.
Zamanında toplu attığım için bozuk modu bulamayıp çöp olmuştu oyun, tekrar denemeye değer mi?

Bildiğim kadarıyla Cyber Engine Tweaks ve onun altyapısı modlar çalışmıyor.

Son düzenleme:
Rica ederim.

Tekrar selam. Bi oyun indirmek için fg'ye girdim ve Cyberpunk'ın içine REDMod'u koyduklarını gördüm. Cyber Engine Tweaks bi ihtimal çalışabilir. İsterseniz deneyin.
İndirip deneyeceğim, haber veririm hocam.

Konuya benim gibi tekrar gelecek arkadaşlar için, modlar crack oyunda çalışıyor, redlauncher'dan modları aktif edin, ancak frame gen modları çalışmıyor.

@Aeronight hocam son bir soru soracağım, LegendaryLite indirdim, ancak Cyber Tweak Engine konsolunu açmam gerekmiş, hangi tuş ile açacağım?

Son düzenleme:
Hocam ilk kurduğunuzda oyun açılırken hangi tuşa atayayım diye soruyo. Siz ayarlıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…