Rehber Night City'deki vaktinizin kalitesini artıracak Cyberpunk 2077 modları!

Geçen gün Epic indirimlerinden Cyberpunk almıştım rehber çok iyi hocam emeğinize sağlık.
Modlarla oyun daha güzel oldu.

@Emir, hangi modları yüklediniz, modların güncelliğini kontrol etmeyi deneyin.

Daha hızlı yanıt arıyorsanız oyunun modlama topluluğunun Discord kanalına da girebilirsiniz.

Eki Görüntüle 148123

Hocam merhaba bu hatayı veriyor nasıl halledebiliriz?
Oyunun orijinal mi? CET korsan sürümlerde pek çalışmıyor çünkü. Eski sürüm ise bundan kaynaklanıyor da olabilir. Çünkü CET'in mod sayfası en güncel oyun sürümünü destekliyor. Oyunun orijinal ise Cyber Engine Tweaks'i tamamen kaldır. Bin klasörünün içindeki
  • plugins
  • global.ini
  • LICENSE
  • version.dll
dosyalarını silmen lazım.
Sonra bu dosyayı indirebilirsin.

Oyunum orijinal tabii ki.
Dosyaları sildim ve tekrar yükledim.
Bu sefer de bu hatayla karşılaştım, modları konudaki bağlantılardan en güncel sürümlerini indirmeme rağmen niçin hata veriyor anlamış değilim.

The Dream Shop modu güncel değil muhtemelen. Tüm gereksinimleri en güncel seviyede tuttuğundan emin ol. Ayrıca Virtual Atelier yeni bir güncelleme aldı. Bundan kaynaklandığını sanmıyorum ama güncellemek iyi olur.

Oyun açılıyor fakat 3-4 dakika sonra Tab tuşuna basınca kapanıyor. Garip gerçekten basmayınca götürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…