Rehber Night City'deki vaktinizin kalitesini artıracak Cyberpunk 2077 modları!

Patch 2.21'den sonra güncelleme gelecek mi? Rehber çok iyi hocam elinize sağlık.
Rica ederim hocam. Büyük patch geleceğini sanmıyorum. Getirirlerse şu an New Game+ DLC'si getirirler. O da ücretsiz olur her zamanki gibi.

Hayır. En baştan başlayarak beğendiğim modları yükledim.
Senden başka sorun alan da görmedim açıkçası. İlginç cidden. Yukarıdaki hata r6 ve engine klasöründe barınan redscript'e ait. Ama redscript ve diğer modlarının güncel olduğunu söylüyorsun. Redscript, hata veren mod ile farklı sürümde olduğu zaman o hata olabiliyor.

The Dream Shop'ı silip tekrar denesene. En azından o modda mı yoksa redscript'te mi sıkıntı yaşıyorsun diye görürüz.

r6 > scripts > TDS-atelier-store.reds dosyasını silmen yeterli.

Aşırı da gerekli bir mod değil zaten. İstediğin eşyayı başka yerlerden de alabilirsin yani.

Son düzenleme:
@Aeronight, silince düzeldi.
Sadece oyun içinde birkaç tane çakışan mod var diye uyarı verdi o da sorun yaratmaz herhalde. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-17 180602.webp
    486,3 KB · Görüntüleme: 85
  • Ekran görüntüsü 2025-05-17 180621.webp
    515,1 KB · Görüntüleme: 69
@Aeronight, silince düzeldi.
Sadece oyun içinde birkaç tane çakışan mod var diye uyarı verdi o da sorun yaratmaz herhalde. Teşekkür ederim.
Hara veren No Special Outfit modu çalışmıyormuş. Oyunu her açtığında uyarı verecek. İstersen silebilirsin.

Anladım hocam teşekkür ederim. Peki oyundaki partnerlerimizle daha fazla diyalog veya sahne ekleyen mod var mı?
Diyaloglar, seçtiğin yaşam yoluna göre değişir. Lifepath Changer - No Lifepath Restriction kullanarak oyundaki tüm diyalogları kullanabilirsin. Sahne ekleyemezsin ama görev ekleyen modlar var. Ancak yüklemeye gerek yok bence. Pek iyi bir deneyim sunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…