İncelemeye gönder açılma konusunda genelde iade veya değişim seçeneği çıkıyor. Bende ki invincible run fk 3'ün tabanında 3 hafta da ufak bir ayrılma olduğundan iade etmiştim.

Ayakkabılarda en kötü 1 yıl hakkın var. Bunu geçtim THH'de 6 aydan önce sorun çıaan ürün dümdüz kusurlu çıkıyor.

Ayakkabılarda en kötü 1 yıl hakkın var. Bunu geçtim THH'de 6 aydan önce sorun çıaan ürün dümdüz kusurlu çıkıyor.
Bu kanuna dayanarak başvuru yaptım ve başvurum reddedildi. Hasarlı olmasına rağmen üründe sorun görülemedi diyerek red edilebiliyor başvurular.

İncelemeye yolla, red gelirse red belgesi ile THH'ye başvur.
İncelemeye gönder açılma konusunda genelde iade veya değişim seçeneği çıkıyor. Bende ki invincible run fk 3'ün tabanında 3 hafta da ufak bir ayrılma olduğundan iade etmiştim.
Pekala, aşağıya bıraktığım şekilde de not düşeyim mi?

Ürün alınalı 7 gün olup yalnızca 2 kez kullanılmıştır.
Kısa süreli ve sınırlı kullanıma rağmen, ayakkabının ön (burun) kısmında yer alan plastik destek parçasında açılma tespit edilmiştir.
Ürün, amacına uygun ve normal kullanım koşullarında beklenen dayanıklılığı göstermemiştir.
Bu durum, ürünün üretim / malzeme kaynaklı ayıp içerdiğini göstermektedir.
Ürün herhangi bir yıkama, temizlik işlemi, kimyasal madde veya olağan dışı kullanıma maruz kalmamıştır.
Ayıplı ürün kapsamında inceleme yapılmasını ve talebim doğrultusunda değişim işleminin gerçekleştirilmesini arz ederim.

Pekala, aşağıya bıraktığım şekilde de not düşeyim mi?

Ürün alınalı 7 gün olup yalnızca 2 kez kullanılmıştır.
Kısa süreli ve sınırlı kullanıma rağmen, ayakkabının ön (burun) kısmında yer alan plastik destek parçasında açılma tespit edilmiştir.
Ürün amacına uygun ve normal kullanım koşullarında beklenen dayanıklılığı göstermemiştir.
Bu durum, ürünün üretim / malzeme kaynaklı ayıp içerdiğini göstermektedir.
Ürün herhangi bir yıkama, temizlik işlemi, kimyasal madde veya olağan dışı kullanıma maruz kalmamıştır.
Ayıplı ürün kapsamında inceleme yapılmasını ve talebim doğrultusunda değişim işleminin gerçekleştirilmesini arz ederim.

Açılan kısmı belirt. Geri kalan açıklamayı okumuyorlar. 10'dan fazla inceleme deneyimledim, bu süreç böyle. Bağcıklarını yıkadım diye yıkanmış diyen SuperStep oldu ama ayakkabı kir içindeydi. O yüzden not olarak temiz kullandım vesaire bunlar böyle yıkanmış diye sonuç çıkarabiliyorlar sadece sıkıntılı yeri yaz.

Açılan kısmı belirt. Geri kalan açıklamayı okumuyorlar. 10'dan fazla inceleme deneyimledim, bu süreç böyle. Bağcıklarını yıkadım diye yıkanmış diyen SuperStep oldu ama ayakkabı kir içindeydi. O yüzden not olarak temiz kullandım vesaire bunlar böyle yıkanmış diye sonuç çıkarabiliyorlar sadece sıkıntılı yeri yaz.
Ürün 7 gün içerisinde, ikinci kullanımda ayakkabının ön (burun) kısmındaki plastik destek parçasında açılma göstermiştir.
Sipariş No:
Ad Soyad:
Telefon:
Şeklinde yazıyorum hocam o zaman.