Yer
LOCAL KFC
Arkadaşlar, Türkiye’de kaliteli Tech Fleece satıcısı arıyorum. Malum, gümrüğe engel getirdiler; artık yurt dışından alamıyoruz. Ancak Fleece’de dikkat ettiğim konular var:
  • Kumaş kalınlığı orijinali ile aynı olmalı (Çinliler birebir yapıyordu).
  • Yan ceplerin ipleri lastik gibi uzamamalı.
Bir yerden aldım ama lastik gibi uzuyor, kaliteden hiç memnun değilim. Rully Wear’dan almayı planlıyorum ama istediğim renkte şu an stok yok. ErcanWear’ın sattığı düşük kalite ve lastik gibi uzayan cinsten gibi görünüyor, o yüzden sevmedim.

Arkadaşlar, Türkiye'de kaliteli Tech Fleece satıcısı arıyorum. Malum, gümrüğe engel getirdiler; artık yurt dışından alamıyoruz. Ancak Fleece'de dikkat ettiğim konular var:
  • Kumaş kalınlığı orijinali ile aynı olmalı (Çinliler birebir yapıyordu).
  • Yan ceplerin ipleri lastik gibi uzamamalı.
Bir yerden aldım ama lastik gibi uzuyor, kaliteden hiç memnun değilim. Rully Wear'dan almayı planlıyorum ama istediğim renkte şu an stok yok. ErcanWear'ın sattığı düşük kalite ve lastik gibi uzayan cinsten gibi görünüyor, o yüzden sevmedim.

Orijinal bakacaksan barçına bak indirime giriyor.

Replikada rullywear veya Dunkloss'a bak.

Orijinal bakacaksan barçına bak indirime giriyor.

Replikada rullywear veya Dunkloss'a bak.

Sağ ol ama ikisinde de stok yok. Sanırım üreticileri hâlâ bayram tatilinden dönmedi. :D barçın'dan alırım almasına da orijinal de olsa pamuklanma yapıyor. Kumaş kalitesi iyi gelirse, Türkiye'den replikasını alıp geçerim. O paraya yünlü kıyafetler almak daha mantıklı. 5 Bin'i hak edecek bir kalite sunmuyor maalesef. Deneyimledim.

Sağ ol ama ikisinde de stok yok. Sanırım üreticileri hâlâ bayram tatilinden dönmedi. :D Barçın'dan alırım almasına da orijinal de olsa pamuklanma yapıyor. Kumaş kalitesi iyi gelirse, Türkiye'den replikasını alıp geçerim. O paraya yünlü kıyafetler almak daha mantıklı. 5 Bin'i hak edecek bir kalite sunmuyor maalesef. Deneyimledim.

4 tane orijinal yırttım yenileri gayet kaliteli teşhir ürünleri öyle hissettiriyor bayram tatili bitsin yarın tüketici mahkemesi karar verirse gidip alacağım gri veya siyahından.

4 tane orijinal yırttım yenileri gayet kaliteli teşhir ürünleri öyle hissettiriyor bayram tatili bitsin yarın tüketici mahkemesi karar verirse gidip alacağım gri veya siyahından.
İlk sezon değil de şu klasik olandan var bende bi kaç kere pamuklandı. Hemde 2 kere giymeme rağmen oldu. Memnun kalmadım. Bana göre %50 polyester olan yeni sezona o kadar para vermek saçmalık geliyor.

İlk sezon değil de şu klasik olandan var bende birkaç kere pamuklandı. Memnun kalmadım. Bana göre %50 polyester olan yeni sezona o kadar para vermek saçmalık geliyor.

Zaten yırttığım ilk değil cebi önde olan bundan bir önceki. İşçilik hatası aşırı fazla vardı ürünlerde vesaire vesaire Nike herhalde az maaş veriyor :D %50 polyester olması daha az tüyleneceği anlamına geliyor bana göre pamuk fazlaysa daha fazla tüylenme.

Eve
Zaten yırttığım ilk değil cebi önde olan bundan bir önceki. İşçilik hatası aşırı fazla vardı ürünlerde vesaire vesaire Nike herhalde az maaş veriyor :D %50 polyester olması daha az tüyleneceği anlamına geliyor bana göre pamuk fazlaysa daha fazla tüylenme.
Evet, ama polyesterin ne kadar sağlıksız ve değersiz bir madde olduğunun farkındayım. Bu paraları kesinlikle hiçbir polyester ürün hak etmez. Muhtemelen maliyeti 5 dolar bile değildir ki Çinli 1:1'ini 20 dolara satıyordu, aynı kumaş.

Eve

Evet ama polyesterin ne kadar sağlıksız ve değersiz bir madde olduğunun farkındayım. Bu paraları kesinlikle hiçbir polyester ürün hak etmez. Muhtemelen maliyeti 5 dolar bile değildir ki Çinli 1:1'ini 20 dolara satıyordu, aynı kumaş.

Fermuarı vesaire kaliteli bir şey diyemiyorum baskısı asla sökülmedi dikiş sıklığı da santim başına 4 dikiş kuralı var. İşçiliği çok iyi fakat hızlı hızlı dikin diye direttikleri için bazı urunler istenen kaliteyi karsılamıyor. Cinlilerin sorunu iscilik, fermuar kısmının yanlardan acılması, fermuarın sab veya ykk olmaması ve pot yapması, renk solması.