Makaleler
23
Butceden tasarruf etmeye karar verdim. O yuzden yeni bir konu acma ihtiyaci hissettim. DSi'yi sirf kamerasi var diye almak istiyorum fakat ekranlarinda kronik ters renk sorunu olabiliyor. Bizzat yasadim. Onun disinda DS Lite da olabilir ama dedigim gibi DSi'nin kamerasi var ne kadar kotu olsa da. Benim icin bir eglence faktoru el konsolunda kamera olmasi. Sizce ne yapmaliyim?

Ek olarak DSi XL da olabilir, batarya omrunden dolayi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Butceden tasarruf etmeye karar verdim. O yuzden yeni bir konu acma ihtiyaci hissettim. DSi'yi sirf kamerasi var diye almak istiyorum fakat ekranlarinda kronik ters renk sorunu olabiliyor. Bizzat yasadim. Onun disinda DS Lite da olabilir ama dedigim gibi DSi'nin kamerasi var ne kadar kotu olsa da. Benim icin bir eglence faktoru el konsolunda kamera olmasi. Sizce ne yapmaliyim?
Hangisi ucuzsa o. Hocam bu arada aylardır almayı düşünüyorsun sürekli konu açıyorsun. Troll mü değil mi emin olamadım.

Konuya gelecek olursak aslında ds lite daha iyi olur doğrudan gba desteği olsun bataryası olsun daha iyi.

Hangisi ucuzsa o. Hocam bu arada aylardır almayı düşünüyorsun sürekli konu açıyorsun. Troll mü değil mi emin olamadım.

Konuya gelecek olursak aslında ds lite daha iyi olur doğrudan gba desteği olsun bataryası olsun daha iyi.
Sadece bazi konularda yardim isteyince rahatliyorum. Troll demen yakismadi sana bu arada. Her neyse sag ol.

DSi cok daha iyi. Twilight Menu++ ile GBA oyunlari oynayabilirsin. R4'a ihtiyac olmadan CFW yapabilir, 128GB'a kadar SD kart kullanabilirsin. Ekran sorunu degil, L ve R tuslari sorunu onemli DSi icin. Alirken L ve R tuslarini kontrol et.
Tesekkur ederim. XL modeli hakkinda ne dusunuyorsun?

Sadece bazi konularda yardim isteyince rahatliyorum. Troll demen yakismadi sana bu arada. Her neyse sag ol.

Teşekkür ederim. XL modeli hakkinda ne dusunuyorsun?

Yani trollden çok biraz fazla düşünmüyor musun? Her seferinde buraya sormaktansa hoşuna gideni al bence. İnsanların fikrine göre hareket etmek mantıklı değil bunlar zevk araçları kullanan biz değil sensin. Mesela bu konu iyi bir örnek dsi kamerası seni memnun ediyor mu, eğlendiriyor mu? O zaman benim önem verdiğim şey seni bağlamaz eğlendiğin şey oysa onu al.