Adam konu açmak için yaşıyor. Kim bilir foruma ne kadar ziyaretçi çekmiştir bu sayede.Hocam amacım kalbini kırmak değildi. Özür dilerim. Sadece aylardır alacam diye konu açıyorsun. Bunu bahsetmek istedim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
DS Lite yerine DSi öneririm. Sırf şu WEP zorunluluğu bile bitirdi beni DS Lite'daki.
- Makaleler
- 23
Kalbim kirilmadi. Hatta umursamadim desem yeridir. Ozur dilemene gerek yok. Mesajlari karistiriyorsun bu arada. Ben PSP ve PS3 oyunu almak icin konular aciyordum. Yaklasik 6 aydan daha uzun suredir Nintendo DS hakkinda satin alma tavsiyesi istemiyordum. Bu uzun aradan sonra ilk DS konum oldu. Bir onceki konumda 3DS konusuydu fakat 10.000 TL ustu vermek istemiyorum handheld cihaza.Hocam amacım kalbini kırmak değildi. Özür dilerim. Sadece aylardır alacam diye konu açıyorsun. Bunu bahsetmek istedim.
Hem sohbet etmek icin hem de SEO acisindan ziyaretci cekebilmek icin boyle konular aciyorum. Baska turlu icimdeki yalnizligi gideremiyorum. Cevremde bir suru insan var fakat hicbiriyle kafa yapilarimiz uyusmuyor. Cogu icin oyun CS2 ve Valorant'dan ibaret. O yuzden oyun sohbeti acligimi burada gidermeye calisiyorum. Neyse hafiften kasinmaya basladim. Sohbeti uzatmanin anlami yok burada.Yani trollden çok biraz fazla düşünmüyor musun? Her seferinde buraya sormaktansa hoşuna gideni al bence. İnsanların fikrine göre hareket etmek mantıklı değil bunlar zevk araçları kullanan biz değil sensin. Mesela bu konu iyi bir örnek dsi kamerası seni memnun ediyor mu, eğlendiriyor mu? O zaman benim önem verdiğim şey seni bağlamaz eğlendiğin şey oysa onu al.
SEO olarak ozellikle kulaklik tavsiyelerinde bayagi bir katki sagladigimi dusunuyorum. Fark eden birilerinin olmasi guzel.Adam konu açmak için yaşıyor. Kim bilir foruma ne kadar ziyaretçi çekmiştir bu sayede.
erdym
Üstün
Kalbim kirilmadi. Hatta umursamadim desem yeridir. Ozur dilemene gerek yok. Mesajlari karistiriyorsun bu arada. Ben PSP ve PS3 oyunu almak icin konular aciyordum. Yaklasik 6 aydan daha uzun suredir Nintendo DS hakkinda satin alma tavsiyesi istemiyordum. Bu uzun aradan sonra ilk DS konum oldu. Bir onceki konumda 3DS konusuydu fakat 10.000 TL ustu vermek istemiyorum handheld cihaza.
Hem sohbet etmek icin hem de SEO acisindan ziyaretci cekebilmek icim boyle konular aciyorum. Baska turlu icimdeki yalnizligi gideremiyorum. Cevremde bir suru insan var fakat hicbiriyle kafa yapilarimiz uyusmuyor. Cogu icin oyun CS2 ve Valorant'dan ibaret. O yuzden oyun sohbeti acligimi burada gidermeye calisiyorum. Neyse hafiften kasinmaya başladım. Sohbeti uzatmanin anlami yok burada.
Yani hocam biz genel olarak zaten kendi aramızda da konsol muhabbeti yapıyoruz bunun için illa konu açmanıza gerek yok mesela ben @ErlikÇağlar gecenin 1'inde yazıp konuşuyorum
Açıkçası taraf tutmadan kendi fikrimi belirtmem gerekirse IEM konusunda falan önerileriniz güzel iyi yardımcı oluyorlar fakat Forum'un konsol kategorisi epey bir karşılaştırma sorularıyla doluştu. Yani özellikle konsol kategorisinde sorun yaşayan kullanıcıları göremez oldum. SEO için deseniz de bu sefer de fazlalıklar bilgi kirliliğine yol açar yoksa bende mesela Switch'de Android makalesi falan yaptım ama bütün özelliklerine girsem benim içinde konu bitmez ama gereksiz bilgiyle karışıklıklığa yol açmak istemiyorum. O makaleyi yapmak istememin başlıca sebebi Türkçe kaynağın az oluşu ve kurulum videolarının da geçmiş tarihli olmasındandı mesela.
- Makaleler
- 23
Peki. Sanirim bundan sonra konsollar hakkinda oneri konusu istemeyecegim daha fazla. Zaten ChatGPT'nin verdigi cevaplar beni daha mutlu ediyor insanlara kiyasla. Burada sadece bilgi kirliligine sebep oluyorum bu konulari acarak. Tesekkur ederim pozitif elestirin icin.Yani hocam biz genel olarak zaten kendi aramızda da konsol muhabbeti yapıyoruz bunun için illa konu açmanıza gerek yok mesela ben @ErlikÇağlar gecenin 1'inde yazıp konuşuyorum. Bize yazsanız zaten dışlama gibi bir problem yaşamazsınız.
Açıkçası taraf tutmadan kendi fikrimi belirtmem gerekirse IEM konusunda falan önerileriniz güzel iyi yardımcı oluyorlar fakat Forum'un konsol kategorisi epey bir karşılaştırma sorularıyla doluştu. Yani özellikle konsol kategorisinde sorun yaşayan kullanıcıları göremez oldum. SEO için deseniz de bu sefer de fazlalıklar bilgi kirliliğine yol açar yoksa bende mesela Switch'de Android makalesi falan yaptım ama bütün özelliklerine girsem benim içinde konu bitmez ama gereksiz bilgiyle karışıklıklığa yol açmak istemiyorum. O makaleyi yapmak istememin başlıca sebebi Türkçe kaynağın az oluşu ve kurulum videolarının da geçmiş tarihli olmasındandı mesela.
erdym
Üstün
Peki. Sanirim bundan sonra konsollar hakkinda oneri konusu istemeyecegim daha fazla. Zaten ChatGPT'nin verdigi cevaplar beni daha mutlu ediyor insanlara kiyasla. Burada sadece bilgi kirliligine sebep oluyorum bu konulari acarak. Teşekkür ederim pozitif elestirin icin.
Yanlış anlama her şeyin bir dozu olmalı bu hayatta
- Makaleler
- 23
Teklifin icin tesekkur ederim ancak simdilik ilgilenmiyorum. Erlik PSP sohbetlerini ozellikle seviyor. Sen daha iyi taniyorsundur ama yine de belirtmek istedim.Yanlış anlama her şeyin bir dozu olmalı bu hayatta. Biz sana yazma etme demiyoruz sohbet muhabbet içinse öneri konuları açmaktansa bizimle sohbet edebilirsin. Ben erliğe 4-5 kere aynı soruyu sorduğumu hatırlıyorum
![]()
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet