(Nintendo DS / PC) Professor Layton and the Curious Village %100 Türkçe Yama

retera85 1

Çalışkan
Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve Nintendo DS platformunun en ikonik bulmaca-hikaye oyunlarından biri olan Professor Layton and the Curious Village Türkçe yama projesini tamamen bitirdim.

Projenin Detayları ve Mevcut Durumu:

• Diyaloglar %100 Türkçe: Oyundaki tüm ana hikaye, karakter konuşmaları ve diyaloglar tamamen Türkçe dil kurallarına sadık kalınarak manuel olarak çevrildi. Hikayeyi eksiksiz ve akıcı bir şekilde anlayabilirsiniz.
  • İngilizce ve Boş Kalan Yerler: Oyunun teknik yapısında çok fazla dosya/veri olduğu için bazı karmaşık kısımları bilerek ellemedim ve teknik sorun (font/hata) çıkmaması adına İngilizce veya boş bıraktım. Ancak bunlar tamamen hikaye dışı, oynanışa ve hikaye takibine engel olmayan teknik detaylardır. Font sorununu aşmak adına bazı yerlerde İngilizce karakter tercih edilmiştir (Örn: Önce yerine once gibi).
  • Test Süreci ve Teşekkür: Yama, emülatör üzerinde arkadaşım tarafından detaylıca test edildi. Font entegrasyonunda ve Türkçe karakterlerin görünümünde ilk aşamada bir problem yaşanmadı. Paketleme ve teknik ayarlamalarda yardımcı olan @PikselordTr'ye çok teşekkür ederim.

Türkçe yama indirme linki:

Kurulum ve Platform:

Yama tamamen PC emülatörleri için optimize edilmiştir. İndirdiğiniz dosyayı direkt emülatörünüze tanıtarak veya sürükleyip bırakarak kolayca çalıştırabilirsiniz.

Geri bildirimlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Herkese keyifli oyunlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…