Bütçe
tahmini satmak istediğim fiyat 11-12

marrean

Becerikli
Arkadaşlar selam. Zamanında Nintendo OLED aldım 2. el ama 1 haftalık bir cihazdı ben de kullanamıyorum. Okul, iş derken vakit ayıramıyorum satmak istiyorum. Kutusu vs ambalajları bile var. Kaça satarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. Zamanında Nintendo OLED aldım 2. el ama 1 haftalık bir cihazdı ben de kullanamıyorum. Okul, iş derken vakit ayıramıyorum satmak istiyorum. Kutusu vs ambalajları bile var. Kaça satarım?

İstediğin fiyattan çok zor satarsın şu an 2. elde çipli 512 GB SD kartlı sıfır OLED'ler 12-13'ten falan gidiyor. Şu an garantili TR cihazları 9.5-10'dan bulabiliyorsun.

Peki kaça satabilirim en 10 bine aldım üstelik aldığım oyunların toplasan sadece 1 tanesini bitirmişimdir çok oynamıyordum yani

Ve şu anda bazı satıcılar 11-12 hatta 13-14'e bile satanlar gördüm ve kırılmamış haliyle

Peki kaça satabilirim en 10 bine aldım üstelik aldığım oyunların toplasan sadece 1 tanesini bitirmişimdir çok oynamıyordum yani.

Ve şu anda bazı satıcılar 11-12 hatta 13-14'e bile satanlar gördüm ve kırılmamış haliyle.

Kutulu oyunların varsa onları ayrıca sat daha iyi para eder. Zelda ve Mario tarzı kaliteli yapımlar 1.5-2'den alıcı bulabilir. Bunun dışında makine için 13 14 hayal çünkü şu an sıfır almak istesen 12800 jelatinli garantili cihaz var.
Düz paket Switch'i tekrar 10'a satman bile ufaktan uzun sürebilir. 9-10 arası satmayı dene.