Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Hala alinmaz. Isinma ve dusuk pil omru gibi sorunlari var. Ikinci seri beklenmeli. Dogru duzgun oyun cikmadi zaten.
erdym
Üstün
Ne zaman oldu bu ya en son 40 bin lira değil miydi? Daha bugün öğrendim.
Bu fiyata bence alınabilecek bir el konsolu. OLED beklemek her türlü daha iyi gibi. Tabii alacaklar için diyorum. Ben almam![]()
Arkadaşlar biraz şunları da hesaba katın. şu an bir Switch 2 oyunu 2500 TL onu geçtim Cloud save ve online oynama bile paralı. Bunu alacağına git 16-17 bine ROG Ally Extreme al hem Switch oyunlarını oyna hem de kat kat güçlü bir donanımla Switch 2'nin açamayacağı oyunları da oyna ayrıca Windows ile istediğini yapmaya girmiyorum bile.
- Makaleler
- 6
Bayağı sorunlar olan aletti. Ben olsam ilk kırılmış Switch alırım keyfime bakarım
hem üstüne para kalırdı.
- Makaleler
- 23
Guzel fikir. Alternatif olarak 8 bine kirilmis Switch Lite alip 13 bine de Steam Deck ile beraber hem gercek bir handheld cihaza, hem de bir el bilgisayari alinabilir. Dual Boot sayesinde Windows'da kurulabilir Deck'e. Switch Lite'in pil omru ROG Ally ve Steam Deck'den iki kat daha fazla gidiyor. Bu sayede de Powerbank veya prize bagli kalinmaz.Arkadaşlar biraz şunları da hesaba katın. şu an bir Switch 2 oyunu 2500 TL onu geçtim Cloud save ve online oynama bile paralı. Bunu alacağına git 16-17 bine ROG Ally Extreme al hem Switch oyunlarını oyna hem de kat kat güçlü bir donanımla Switch 2'nin açamayacağı oyunları da oyna ayrıca Windows ile istediğini yapmaya girmiyorum bile.
erdym
Üstün
Bayağı sorunlar olan aletti. Ben olsam ilk kırılmış Switch alırım keyfime bakarımhem üstüne para kalırdı.
Şu an kırılmasını beklemekten başka çare yok gibi 5 oyun alsan Switch OLED parası ödüyorsun
Guzel fikir. Alternatif olarak 8 bine Switch Lite alip 13 bine de Steam Deck ile beraber hem gercek bir handheld cihaza, hem de bir el bilgisayari alinabilir. Dual boot sayesinde Windows'ta kurulabilir Deck'e. Switch Lite'in pil omru ROG Ally ve Steam Deck'den iki kat daha fazla gidiyor. Bu sayede de powerbank veya prize bagli kalinmaz.
Adaman powerbankler var 65W 2.5 3 bine onlardan al yanına. Cihaz 4-5 saat performans veriyor Turbo'da, performansda 6 saat civarı.
- Makaleler
- 6
Şu an kırılmasını beklemekten başka çare yok gibi 5 oyun alsan Switch OLED parası ödüyorsun![]()
Kırılması 5 sene sürer gibi...
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Daha uzun bile sürer oyunların koruma teknolojisi daha kırılacak üstüne bir de anakartta çip alanları yok.
- Makaleler
- 23
Bu markayi hic duymadim. Iyi mi? Dusunebilirim cunku almayi.Şu an kırılmasını beklemekten başka çare yok gibi 5 oyun alsan Switch OLED parası ödüyorsun
Adaman powerbankler var 65W 2.5 3 bine onlardan al yanına. Cihaz 4-5 saat performans veriyor Turbo'da, performansda 6 saat civarı.
erdym
Üstün
Bu markayi hiç duymadim. Iyi mi? Dusunebilirim cunku almayi.
Baseus modeli https://www.akakce.com/powerbank/en...ital-ekranli-hizli-sarj-fiyati,143484040.html ben kullandığım zaman aşırı memnundum uzun yolda bayağı götürdü beni kafadan 2'ye katlıyor bataryayı. Ayrıca aşırı kalın da değil.