Ben Varşova'da yaşıyorum. MediaMarkt harici fiziksel mağaza olarak, Media Expert, RTV Euro AGD, X-Kom mağazalarından bulabilirsin. Eğer online alışveriş yapacak olursan Ceneo pl sitesinden en uygun fiyata nerede var mış diye kontrol edip o şekilde alabilirsin. Şu anda yeni ürün olduğu için çok fiyat fark etmeyecektir. Fiyatlarda Mario Kart bundle paket 2399 PLN sadece konsol olan paket ise 2199 PLN. Bugünün kuruyla da 10.82 TL'ye denk geliyor 1 PLN. 26 bin TL ile 23800 TL aralığına denk geliyor.

Peki hocam bu saydiginiz magazalardan aldigimizda resmi Nintendo garantisi gecerli oluyor degil mi? Türkiye'de bir resmi olarak Nintendo urunlerini getiren distrubitor var bir de el altindan kacak gelen mallari satanlar var. Resmi distrubitorde urunun basina bir şey gelince direkt degisim sagliyorlar. Orada da ayni sekilde mi?

Polonya'dan alacaksanız alınır. TR'den alacaksanız alınmaz. Konsol vergisi fiyatı çok şişiriyor maalesef. Sağlam kütüphanesi var. Zelda'lar bile başlı başına o konsolu almaya iter. Normal oyunlarda artık geliyor konsol güçlendiği için. İmkanım olsa ben alırdım.

Peki hocam bu saydiginiz magazalardan aldigimizda resmi Nintendo garantisi gecerli oluyor degil mi? Türkiye'de bir resmi olarak Nintendo urunlerini getiren distrubitor var bir de el altindan kacak gelen mallari satanlar var. Resmi distrubitorde urunun basina bir şey gelince direkt degisim sagliyorlar. Orada da ayni sekilde mi?

Direk olarak resmi garanti sağlanır zaten bir sorun yaşarsan mağazadanda yardımcı olurlar ayrı bir iletişim deskleri oluyor mağazaların direk oraya gidip sorununu anlatırsan yardımcı olurlar. Burada satıcı distribütörde değil zaten direk Nintendo'nun kendisi.