Hocam mouse olma ozelligi falan filandabeni cezbediyor ama aralarinda hiç fark olmasa yine Switch 2'yi alirim heves ettim iste :)

Dedigim gibi zaten oyulari oynayacak gayet guzel bir PC elimde var sadece teklonojik bir şey larak dursun ve eve birileri gelince zaman gecirmek istiyorum Switch Lite'nin joyconari cikmiyor ve nebileyim Apple ile Samsung gibi dusunun daha luks hissettiriyor.
Haziran'da cikiyor. Konsol sizi hype'lamis anlasilan. Bence alin o kadar heves etmissiniz icinizde ukte kalmasin.

Haziran'da cikiyor. Konsol sizi hype'lamis anlasilan. Bence alin o kadar heves etmissiniz icinizde ukte kalmasin.

TR fiyatını da düşününce ülkemizde bence aşırı pahalı olur. Yeni gelen vergilerle yapay zeka 34 bin civarı bir fiyat beklentisinde ki çoğu insanda 30 bin civarı diyor yani tutarlı. Bu fiyatı ona vermek yerine 13-14 bin liraya OLED Switch kırıp kullanmak daha mantıklı.

TR fiyatını da düşününce ülkemizde bence aşırı pahalı olur. Yeni gelen vergilerle yapay zeka 34 bin civarı bir fiyat beklentisinde ki çoğu insanda 30 bin civarı diyor yani tutarlı. Bu fiyatı ona vermek yerine 13-14 bin liraya OLED Switch kırıp kullanmak daha mantıklı.
Butce sorunu yoksa alabilir. Fakat oyunlar sorun cikarir. NOBK son cektigi videoda guzel anlatmis.

Bütçe sorunu yoksa alabilir. Fakat oyunlar sorun cikarir. Nobk son cektigi videoda guzel anlatmis.

Yani bütçe böyle giderse 40-50 bin arası olmalı bir oyun en az 3000 TL neredeyse. Böyle yapacağına git PC handheld al hem Switch 1 oyunlarını açarsın böyle bir bütçedeki konsolla hem de çok daha yüksek PC oyunları oynarsın.

50 Bin'e 4 tane Switch OLED alıp ailecek oynasanız daha çok keyif alırsınız o kadar absürt bir rakam yani :D

Yani bütçe böyle giderse 40-50 bin arası olmalı bir oyun en az 3000 TL neredeyse. Böyle yapacağına git PC handheld al hem Switch 1 oyunlarını açarsın böyle bir bütçedeki konsolla hem de çok daha yüksek PC oyunları oynarsın.

50 Bin'e 4 tane Switch OLED alıp ailecek oynasanız daha çok keyif alırsınız o kadar absürt bir rakam yani :D
Son cumleye patladim. Harbiden boyle dusununce mantikli. Switch 2 OverPriced.

Hocam mouse olma ozelligi falan filandabeni cezbediyor ama aralarinda hiç fark olmasa yine Switch 2'yi alirim heves ettim iste :)

Dedigim gibi zaten oyulari oynayacak gayet guzel bir PC elimde var sadece teklonojik bir şey larak dursun ve eve birileri gelince zaman gecirmek istiyorum Switch Lite'nin joyconari cikmiyor ve nebileyim Apple ile Samsung gibi dusunun daha luks hissettiriyor.
40 yılın başında eve misafir geldiğinde oynayacağınız bir aletin oyunlarına 3000₺ verip kendisine de 30000₺ verecek kadar boşa harcayacak paran varsa buyur al geç o zaman.

Joycon diye bir şeyi yok çünkü, joystick swaplamak mümkün.

CFW diye bir şey olmasi lazim yanlış hatirliyor olabilirim, bu neye gore oluyor, neye gore olmuyor? Ve bunun gibi seylerden bahsederseniz mutlu olurum. Cahilim bu konularda. Sanirim CFW olmayinca kirilmiyor falan. Neyse uzatmayacagim. Bilmem gereken her şeyi yazarsaniz bu beni cok mutlu eder. Bir de cip nedir onu da simdi gordum herkes cipli alin falan filan demis cipli olunca yaziyor mu? Artisi ne?

Switch 1 mi yoksa 2'i mi diyorsun. 1'i diyorsan konuda arkadaşlar baya yazmış ama 2 konusunda kimseye güvenme çünkü herkesin ki tahmin. Konsol çıkıp mimarisini öğrenene kadar bilemeyiz ne olacağını.

Switch 1 mi yoksa 2'i mi diyorsun. 1'i diyorsan konuda arkadaşlar bayağı yazmış ama 2 konusunda kimseye güvenme çünkü herkesin ki tahmin. Konsol çıkıp mimarisini öğrenene kadar bilemeyiz ne olacağını.

Mimarisi ne olursa olsun 3-4 tflops arası işlem gücü olacağı kesin (NVIDIA'nın açıklamalarına göre) bu cihaza vergiyi hesaplarsak en az 34 bin TL çıkıyor onu almak yerine ASUS ROG Ally 2023 Extreme 34 bin TL'ye almak daha mantıklı 8.6 tflops 2 katından fazla bir performansa sahip.