Philologically 2

Üstün
Nintendo seven biri olarak artık Switch 2'yi almayı düşünüyorum. Şu an için aklımdaki oyunlar Bananza, Air Riders ve Mario Kart. Bir de Cyberpunk'ı kafede, yatakta ya da dışarıda taşınabilir olarak oynayabilme fikri beni gerçekten heyecanlandırıyor. Sanki 2008'de sırf GTA oynayabilmek için PSP alma heyecanını yeniden yaşayacakmışım gibi hissediyorum.

Sizce çıkışından bir sene sonra artık Switch 2 almak mantıklı mı?

Eğer Galaxy S25 gibi üst segment Qualcomm cihazınız varsa değmez. Gamehub veya Winlator uygulamaları harfi harfine aynı işi yapacaktır.
Switch 2 bir konsol, araya 5 tane katman sokup oyun oynamak konsol pratikliğinin %1'ini karşılamıyor malesef.

Değerlendirilebilir bir yöntem ama Switch 2 kadar stabil ve oynamaya hazır değil.

Switch bir konsol, araya 5 tane katman sokup oyun oynamak konsol pratikliğinin %1'ini karşılamıyor malesef.

Değerlendirilebilir bir yöntem ama Switch 2 kadar stabil ve oynamaya hazır değil.

Nintendo Switch OLED sahibiydim, oyunları inanılmaz pahalı. Nintendo'nun bir ekosistem olduğu doğru, ancak bir oyun oynamak için bir cihaza 40.000 - 50.000₺ vermeye pek anlam veremedim. Bir de aklınızda bulunsun, Gamehub Emulator ile oynadığım oyunlarda çoğunlukla sorunsuz deneyim yaşadığımı hatırlatırım. :)

Nintendo Switch OLED sahibiydim, oyunları inanılmaz pahalı. Nintendo'nun bir ekosistem olduğu doğru, ancak bir oyun oynamak için bir cihaza 40.000 - 50.000₺ vermeye pek anlam veremedim. Bir de aklınızda bulunsun, gamehub emulator ile oynadığım oyunlarda çoğunlukla sorunsuz deneyim yaşadığımı hatırlatırım. :)
Switch'i çipletmeden kullanan zaten bir elin parmağını geçmiyor. Switch 2 için durum farklı lakin fiziksel aldığın sürece takas ederek oynamak mümkün.

Nintendo seven biri olarak artık Switch 2'yi almayı düşünüyorum. Şu an için aklımdaki oyunlar bananza, Air riders ve Mario Kart. Bir de Cyberpunk'ı kafede, yatakta ya da dışarıda taşınabilir olarak oynayabilme fikri beni gerçekten heyecanlandırıyor. Sanki 2008'de sırf GTA oynayabilmek için PSP alma heyecanını yeniden yaşayacakmışım gibi hissediyorum.

Sizce çıkışından bir sene sonra artık Switch 2 almak mantıklı mı?
V2, Lite veya OLED modellerini bekleyin. Switch'deki gibi ilk çıkan Switch 2 oldukça berbat bir batarya ömrüne sahip.

Batarya omru iyi degil cihazin. Fakat donanim olarak harika. GTA 6'yi da oynayabilirsin sanirim ns 2 ile.
Ns 2'ye, bilgisayarlar gibi geç çıkacağına dair söylentiler vardı.

Eğer Galaxy S25 gibi üst segment Qualcomm cihazınız varsa değmez. Gamehub veya winlator uygulamaları harfi harfine aynı işi yapacaktır.
Telefon emülasyonu mantıklı değil. Hem Throttle'dan 5-10 dakika sonra yere çakılıyor hem de gündelik kullandığın bir telefonun bataryasını 1-2 saatte bitirmek çok da mantıklı değil.

Nintendo Switch OLED sahibiydim, oyunları inanılmaz pahalı. Nintendo'nun bir ekosistem olduğu doğru, ancak bir oyun oynamak için bir cihaza 40.000 - 50.000₺ vermeye pek anlam veremedim. Bir de aklınızda bulunsun, Gamehub Emulator ile oynadığım oyunlarda çoğunlukla sorunsuz deneyim yaşadığımı hatırlatırım. :)
Ben de aktif olarak Nintendo Switch lite ve Steam Deck sahibiyim telefonumda da aktif olarak açık kaynak GameNative yüklü oyun da oynuyorum. Senin anlamadığın şey deneyim, mouse konreol etmek için 90 takla atıyorsun, dokunmatik bir garip çalışıyor, oyun uyumluluğu hak getire, telefon oyuncu telefonu değilse throttle yememen mümkünatsız.

Telefonla konuşmak için bir cihaza (8 Elite'ler) 50K para vermektense oynu oynamak için vermek kullanıcının mantığına ve hayattan beklentisine bağlı.

Ben de aktif olarak Nintendo Switch lite ve Steam Deck sahibiyim telefonumda da aktif olarak açık kaynak GameNative yüklü oyun da oynuyorum. Senin anlamadığın şey deneyim, mouse konreol etmek için 90 takla atıyorsun, dokunmatik bir garip çalışıyor, oyun uyumluluğu hak getire, telefon oyuncu telefonu değilse throttle yememen mümkünatsız.

Telefonla konuşmak için bir cihaza (8 Elite'ler) 50K para vermektense oynu oynamak için vermek kullanıcının mantığına ve hayattan beklentisine bağlı.

Mutlak olarak zaten karşı değilim, ama asıl siz anlamadınız. Telefonu güçlü bir Qualcomm cihazsa öyle yapsın anlamında dedim. Ek olarak şunu söyleyeyim, Nintendo'daki birinci parti oyunları dışında çoğunlukla oyun oynanacaksa bence ROG Ally alabilir. Nintendo'yu sırf Animal Crossing için almıştım, ancak alternatif oyun bulduğum için daha almadım ve sattım cihazı. Saygılar.

Mutlak olarak zaten karşı değilim ama asıl siz anlamadınız. Telefonu güçlü bir Qualcomm cihazsa öyle yapsın anlamında dedim. Ek olarak şunu söyleyeyim, Nintendo'daki birinci parti oyunları dışında çoğunlukla oyun oynanacaksa bence ROG Ally alabilir. Nintendo'yu sırf animal crossing için almıştım, ancak alternatif oyun bulduğum için daha almadım ve sattım cihazı. Saygılar.

Cyberpunk gibi oyunlarda telefon garanti olarak sıkışacak ondan kaçış yok. Arkadaş genel olarak exclusive saydığı içinde ally mantıklı kalmıyor. Birkaç seneye kırılsa belki sorun çözülür :D

Cyberpunk gibi oyunlarda telefon garanti olarak sıkışacak ondan kaçış yok. Arkadaş genel olarak exclusive saydığı içinde ally mantıklı kalmıyor. Birkaç seneye kırılsa belki sorun çözülür :D
Allah aşkına, Cyberpunk mı oynanır her iki platformda? 😅 Eğer el konsolu alınacaksa bana kalsa ROG Ally ya da Steam Deck alırdım. Nintendo benim gözümde indie kütüphanesi bol bir yer, ama AAA oyunlar için pek iyi tercih olmayabileceğini düşünmekteyim. Aklınızda bulunsun, bende Razer Kishi V2 kontrolcü mevcut. Kontrolcü de alınırsa iş tamam. Tek farkımız felsefî bakış açımız.