Hocam önerdiğiniz başka bir Nintendo konsolu var mıdır? İlk defa Nintendo alacağım ve o konsola özel oyuları aynı konsol üzerinden oynamaktan çok zevk alıyorum. 25k bütçe ayırdım alacağım cihazlar için. Sizce yeterli mi ekstra aksesuarlar ve çipletme maliyeti dahil değil bütçeme.
Switch dışında konsol arıyorsanız üstte yazmışlar zaten, DS ve 3DS iyidir.
Kaç senedir old3DS kullanıyorum, elimde dslite da var ama kullanmiyorum o kadar. 3DS zaten DS ve gba ile uyumlu, sıkıntısız çalıştıyor oyunları, Virtual console olayı, emulatorler falan bitmiyor direk.
CFW ile daha neler yapabilirsiniz ama önerim 3DS alacaksanız New modellerden almanız, performans vs bakımından old modellerden daha güçlü.
Son zamanlarda (1 sene olmuştur sanırım) pretendo projesi çıktı, smash, Mario Kart 7, vs oyunlara direk sunucu açıyorlar.

Buarada konu sahibinin eline sağlık güzel yazı olmuş. :)

Switch dışında konsol arıyorsanız üstte yazmışlar zaten, DS ve 3DS iyidir.
Kaç senedir old3DS kullanıyorum, elimde dslite da var ama kullanmiyorum o kadar. 3DS zaten DS ve gba ile uyumlu, sıkıntısız çalıştıyor oyunları, Virtual Console olayı, emulatorler falan bitmiyor direk.
CFW ile daha neler yapabilirsiniz ama önerim 3DS alacaksanız New modellerden almanız, performans vs bakımından old modellerden daha güçlü.
Son zamanlarda (1 sene olmuştur sanırım) pretendo projesi çıktı, smash, Mario Kart 7, vs oyunlara direk sunucu açıyorlar.

Bu arada konu sahibinin eline sağlık güzel yazı olmuş. :)

New 3DSlerin elle tutulacak yanı yok bence normal ve DS neysede 10 bin TL civarına New 3DS çok balon.

New 3DSlerin elle tutulacak yanı yok bence normal ve DS neysede 10 bin TL civarına New 3DS çok balon.
New modellerde PSX, N64, Snes (snes9xden bahsetmiyorum direk native virtual console olanından), Neogeo gibi emulatorleri ve oyunlari kaldirabiliyor.
Capture card gereksinimi olmadan new 3ds özel uygulamalar ile pcye yayın vsde yapılıyor, FTPD gibi uygulamalar daha iyi çalışıyor.

Ha bide ekstradan Minecraft gibi oyunlarda var.

Fiyatini haketmeyebilir ama performans bakımından fark var, şahsi görüşüm.

New modellerde PSX, N64, snes (snes9xden bahsetmiyorum direk native Virtual Console olanından), neogeo gibi emulatorleri ve oyunlari kaldirabiliyor.
capture card gereksinimi olmadan New 3DS özel uygulamalar ile PC'ye yayın vsde yapılıyor, ftpd gibi uygulamalar daha iyi çalışıyor.

Ha bir de ekstradan Minecraft gibi oyunlarda var.

Fiyatini hak etmeyebilir ama performans bakımından fark var, şahsi görüşüm.

Zaten iyi ama fiyatı bu cihazı bozduğundan rakiplerine göre hiçbir artısı kalmıyor şimdi şöyle düşünürsek biraz pazarlıkla 9-10 bin TL'ye tertemiz Switch OLED var kırıklar 12 civarına da bulunuyor. Kırık Switch'le yapabileceğin şeyler çok daha fazla ki joyconları çıkarıp yanlara takıp DS gibi de kullanabilirsin. Ben kendime buna benzer bir baskı aldım fakat ray takacağımdan raya uygun olan bir baskı daha yapıyorum finalde bu tarz olacak.

1746459852085.webp