Makaleler
23
Bugun bu sorunun cevabini arayacagiz. Oncelikle Nintendo Switch'in alinabilecek 2 versiyonu var sadece. Biri OLED oburu Lite model. Simdi bu iki konsolu tek tek inceleyip, Switch 2'yle kiyaslayalim.
1743690534963.webp

Nintendo Switch OLED vs. Nintendo Switch 2​

Switch ile Switch 2 arasindaki fark AAA oyun destegi. Baska bir artisini gormedim. Switch 2; Cyberpunk, Elden Ring gibi Hitler'e sahip olacak. Ekran downgrade yemis. OLED'den, 1080p HDR LCD'ye cevrilmis. Ekran boyutu buyutulmus ustune cihazin kalinligi ayni kalmis. Ornegin Mario Kart World bolgeye gore 80-90 dolardan satisa sunulacak. Bir onceki surum olan Mario Kart 8 Deluxe, 60 dolardan daha ucuza alinabiliyor. Oyle devrimsel bir gelistirmede yok. Kisacasi Hit olan Switch oyunlarini "Nintendo Switch 2 Edition" adiyla kilitleyecekler fanboylara. Kisacasi Switch 2 simdilik alinmaz. Hatta modlanmadan hicbir Nintendo konsolu alinmaz. Modlamanin faydalari arasinda cihazdan daha fazla FPS almak ve Turkce yama destegi de cabasi.
1743690853526.webp

Nintendo Switch Lite vs. Nintendo Switch 2​

Kisa cevap Switch Lite bir F/P canavari. Eger PC'deki oyunlara 80-90 dolar verebilecek butceniz varsa bile Switch 2'yi almayin. Bir kac sene icinde Switch 2'nin daha uzun batarya omurlu ve daha iyi panel kalitesine sahip bir versiyonu cikacaktir. Isin asli, Switch 2 cikinca almak gibi bir cilginlik yapmayin. Bana kalirsa ucuza Switch Lite alip cip taktirin veya cipli Switch Lite alip gecin.
1743691502519.webp

Dosya Ekleri

• 1743690713350.webp
    1743690713350.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 64
Switch 2 hayatımda izlediğim en kötü duyuru yayınlarından biri olabilir. Bu kadar 'partnership' kafasına takılıp ve kendi yaptıkları 'discord' programını övüp 1 saatte hiçbir şey tanıtmayan tek yayındı galiba. Kesinlikle almayın Switch Lite kurtarır.

CFW işlemi de çok geç çıkar Switch pico yöntemleri muhtemelen yeni modelde düzeltilmiştir. Bence Switch hala iyi özellikle exclusive için yeterli bir konsol zaten Nintendo'nun AAA PC oyunlarında iddiası olması kadar saçma bir şey yok. Ayrıca v1, V2 ve Lite modelleri yine 720p LCD yani komple bir downgrade değil hatta OLED modeli bile 720p zaten. Muhtemelen ilerleyen tarihlerde Switch'deki gibi fiyat farkıyla OLED model görürüz.

Konsola bir tuş ekliyorsun ama o tuşu kullanabilmen için her ay para ödemen lazım. Bana kalsa direkt Nintendo kullanmayın.

Oyun orijinal olsa bile online paralı mesela. Zaten exclusive için bu konsola para ödemişim oyunu absürt bir fiyattan almışım bari online izin ver. Abonelik olmadan kırık Switch'den farkı yok oyunun.

CFW işlemi de çok geç çıkar Switch pico yöntemleri muhtemelen yeni modelde düzeltilmiştir. Bence Switch hala iyi özellikle exclusive için yeterli bir konsol zaten Nintendo'nun AAA PC oyunlarında iddiası olması kadar saçma bir şey yok. Ayrıca v1, V2 ve Lite modelleri yine 720p LCD yani komple bir downgrade değil hatta OLED modeli bile 720p zaten. Muhtemelen ilerleyen tarihlerde Switch'deki gibi fiyat farkıyla OLED model görürüz.

Oyun orijinal olsa bile online paralı mesela. Zaten exclusive için bu konsola para ödemişim oyunu absürt bir fiyattan almışım bari online izin ver. Abonelik olmadan kırık Switch'den farkı yok oyunun.
80 Dolardan oyun çıkartıyor birde üstüne.

Hocam DS ve Switch OLED almak istiyorum. DS de hangi modeli tercih etmeliyim. Baktığım kadarıyla TR'de çok farklı seçeneğim yok DS modelleri arasından. Switch'i de Zelda Edition OLED alıp çipletmeyi düşünüyorum. Normalde profiliniz üzerinden soracaktım ama gizli olduğu için buradan sormak durumda kaldım. Özür dilerim🙏

Hocam DS ve Switch OLED almak istiyorum. DS de hangi modeli tercih etmeliyim. Baktığım kadarıyla TR'de çok farklı seçeneğim yok DS modelleri arasından. Switch'i de Zelda Edition OLED alıp çipletmeyi düşünüyorum.
R4 kartli DS Lite al. DSİ'lerde kronik ekran sorunlari meydana geliyor. Bizzat yasadim. Renkleri negatif veriyordu.

R4 kartli DS Lite al. Dsi'lerde kronik ekran sorunlari meydana geliyor. Bizzat yasadim. Renkleri negatif veriyordu.

Hocam önerdiğiniz başka bir Nintendo konsolu var mıdır? İlk defa Nintendo alacağım ve o konsola özel oyuları aynı konsol üzerinden oynamaktan çok zevk alıyorum. 25k bütçe ayırdım alacağım cihazlar için. Sizce yeterli mi ekstra aksesuarlar ve çipletme maliyeti dahil değil bütçeme.

Hocam önerdiğiniz başka bir Nintendo konsolu var mıdır? İlk defa Nintendo alacağım ve o konsola özel oyuları aynı konsol üzerinden oynamaktan çok zevk alıyorum. 25k bütçe ayırdım alacağım cihazlar için. Sizce yeterli mi ekstra aksesuarlar ve çipletme maliyeti dahil değil bütçeme.
En iyi Nintendo konsolu Switch'dir. Farkli deneyim istersen 8 bine 3DS bulursun. Ben olsam Switch + 3DS alirdim. Buyuk ekran seviyorsan XL modelini alabilirsin.