Bütçe
Mantıklı ise 25k

vressy

Uzman
Yaklaşık 1–2 haftadır aklımda Switch 2 alma fikri var. Fiyatlara baktığımda karşıma genelde iki fiyatlandırma çıkıyor:

1. 25 000 TL civarında ithalat garantili Switch 2
2. 45 000 TL civarında Vatan, MediaMarkt, GamingGen gibi mağazalar

25 000 TL’ye değeceğine kesinlikle eminim; fakat benim merak ettiğim kısım şu: İthalatçı garantili ürün bozuk çıkarsa veya sonradan bir sebepten dolayı bozulursa sıkıntı yaşar mıyım? Bundan dolayı 45 000 TL (ekstra 20 000 TL) vermek mantıklı mı? Arada yaklaşık iki kata yakın bir fiyat farkı var. Marka ismiyle öneri sunmakta bir sakınca yoksa önerebileceğiniz ithalatçı garantisi sağlayan bir satıcı veya site var mı?

Mario Kart bundle olarak almayı planlıyorum.

Değerli vaktinizi ayırıp cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
İsterse garantisiz olsun, 25K'lık olanı alırdım ben.

Switch 2 çok bütçe dostu bir cihaz değil, exclusive derdiniz yoksa Steam Deck OLED almanız daha mantıklı, bi' ara da Çipli Switch Lite alırsanız şahane olurç

İsterse garantisiz olsun, 25K'lık olanı alırdım ben.

Switch 2 çok bütçe dostu bir cihaz değil, exclusive derdiniz yoksa Steam Deck OLED almanız daha mantıklı, bi' ara da Çipli Switch Lite alırsanız şahane olurç
Pc oyunlarını arkama yaslanarak oynayayım diye içimden geçmedi ondan dolayı aklıma steam deck gelmedi sanırım ve switch 2yi exclusive oyunlar için almak istiyorum. Wii'den beri Nintendo'dan uzak kaldım ve mario kart world oyunu beni çok çekti kendine.

Pc oyunlarını arkama yaslanarak oynayayım diye içimden geçmedi ondan dolayı aklıma steam deck gelmedi sanırım ve switch 2yi exclusive oyunlar için almak istiyorum. Wii'den beri Nintendo'dan uzak kaldım ve mario kart world oyunu beni çok çekti kendine.
Oyunların parası dert değilse problem yok zaten hocam :) Hayırlı olsun m, keyifle kullanın.

Oyunların parası dert değilse problem yok zaten hocam :) Hayırlı olsun m, keyifle kullanın.
Artık pcye çıkan çoğu oyunda 3000 liradan fazla tutuyor. Tek eksisi indirim olmuyor sanırım nintendo oyunlarında ki çıkan oyun çok ilgimi çekmezse almıyorum genelde.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sizde istediğiniz merak ettiğiniz şeylere ulaşırsınız. Ulaştıysanız da hayırlı olsun sizinde keyifle kullanmanız dileğiyle.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım sizde istediğiniz merak ettiğiniz şeylere ulaşırsınız. Ulaştıysanız da hayırlı olsun sizinde keyifle kullanmanız dileğiyle.
Nasip olursa temiz bir LCD Steam Deck bakıyorum ikinci el uyguna, Switch Lite ile kombolayacağım. El konsolunuz olunca bilgisayardan lezzet alamıyorsunuz, 4050'li Nitro 5 var asla kesmiyor beni. Masaüstü cihazda oyun oynamak falan artık hele çok uzak bana.

Teşekkür ederim ben de ayrıca :)