27294

Uzman
Selam. :)

Switch 2 heyecanı çıktığı gibi öldü, Donkey Kong dışında pek de ses getirmediğini düşünüyorum. Açıkçası inanılmaz zayıf bir çıkıştı. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın getirdiği o havayı asla getirmedi.

Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce neden bu kadar sessiz, başarısız bir çıkış yakaladı Switch 2 Switch 1'e nazaran?

Benim düşüncem kesinlikle yenilikten uzak bir konsol olması ve göreceli zayıf oyunlarla çıkış yapması diyebilirim. Mario Kart kötü bir oyun değil, hatta oldukça popüler bir seri fakat yeni bir Mario Odyssey benzeri oyun ya da açık dünya Zelda oyunu bekliyordu insanlar. The Legend of Zelda: Breath of the Wild çıktığı gün yılın oyunu olacağını az çok oyun oynayan herhangi bir insan anlayabilirdi.

Tabii atlamamamız gereken nokta donanımın artık heyecan yaratmadığı kısmı. Bence el konsolları Steam Deck olsun, her ne kadar el konsolu olmasalar da ally ve Legion GO gibi donanımlar olsun bir sürü varyant gördü. Bu saydığım rakipler hiç piyasaya çıkmasa (özellikle Steam Deck) belki Switch 2'ye yine hayranlıkla bakabilirdik.

unnamed.webp

Nintendo Switch 2 benim için başarısız bir konsoldur ve sevmediğim bir konsoldur. Eskiden Nintendo gerçekten daha değişik konsollar çıkartırdı. Şimdi ne oldu? Sen konsolun ikincisini çıkarttın. Performansı yine kötü ama Nintendo Switch'ten daha iyi. Bir kaç yeni oyun çıktı bir tanesi Cyberpunk 2077 zaten. Çıkma sebebi zaten kapitalizm. Birincisi çok tuttu ikincisini neden çıkartmıyoruz demişler ve sonuç ne oldu? Siyah bir renk. Sanki daha çok ailelerden ziyade oyunculara hitap ediyorlarmış gibi oldu. Konsept dışı olduğu için çok beğenmedim.

Nintendo Switch 2 benim için başarısız bir konsoldur ve sevmediğim bir konsoldur. Eskiden Nintendo gerçekten daha değişik konsollar çıkartırdı. Şimdi ne oldu? Sen konsolun ikincisini çıkarttın. Performansı yine kötü ama Nintendo Switch'ten daha iyi. Bir kaç yeni oyun çıktı bir tanesi Cyberpunk 2077 zaten. Çıkma sebebi zaten kapitalizm. Birincisi çok tuttu ikincisini neden çıkartmıyoruz demişler ve sonuç ne oldu? Siyah bir renk. Sanki daha çok ailelerden ziyade oyunculara hitap ediyorlarmış gibi oldu. Konsept dışı olduğu için çok beğenmedim.
Kesinlikle.

Nintendo kültüründen tamamen uzak, hiçbir yeniliği olmayan garip bir donanım çıkardılar. Sıfır şaka fakat Steam Deck OLED daha iyi ya.