Uyguna buldugum MSI claw zaten İstanbul'da, şu an oraya gidemem. Yazin olsa atlarim motora giderim de, kistayiz. Ancak ailemin yolu duser ben de giderim onlarla oyle. Somestr'da kesin Ankara'dayim, Steam Deck'ler de, uyguna buldugum Switch 2 ilani da Ankara'da. Benim icin almasi kolay bu ikisini.
Tabii daha Switch OLED'i satabilmem lazim. Hafiza karti ve FIFA19 kutulu oyunu da dahil ederek satmayi dusundugumden 15Bin'e koydum, Letgo'da 117 kisi gormus bir kisi favoriye almis, Sahibinden'de de 36 kisi gormus favorilerine alan yok. Acaba cok mu yazdim diyorum ama, hafiza kartlarinin fiyatlari belli, oyun bedavaya gidiyor hatta. Bilmiyorum umarim Ankara'ya gitmeden satabilirim.
Satarsam, ikisinden birine karar verecegim. Kafamda Steam Deck var aslinda ama o ucuz Switch 2 ilani kafami cok karistirdi, hani elimde Nintendo kutuphanesi de var, idare ederim falan ama dedigim gibi depolama sikintisi olacak. Ben indirdigim oyunlari da silmem yani, oynamasam da elbet bir gun oynarim diye. Steam kutuphanem zaten dolu dolu, Steam Deck alsam sorun yasamam hiç.
Bilmiyorum ya, kafam karisik hala
.