- Makaleler
- 23
Su an gordugum magazalar kapali. New Games kısmı calismiyor. Aktif bir repo/shop var mi?
ROM sitesi var ben de. Minecraft indirdim. Magaza olsa daha iyi ama.ROM sitesi bulabilirsin. Burada paylaşabilseydim keşke.
Mağaza yerine bilgisayardan indirip birde Internet Download Manager kurup indirmek daha mantıklı hocam. Öneririm.ROM sitesi var ben de. Minecraft indirdim. Magaza olsa daha iyi ama.
Dün dbi installer ile oyun yüklemeye çalıştım, mario 3d world yüklendi ama zelda totk ve kirby forgetten land yüklenmedi. homebrewi applet moddan çıkarmamıştım bu yüzden midir?Cfwli switch kullanmayı hiç bilmiyorum yeni çip taktırdım, çip taktırdığım kişi HATS-1.9.0-Prerelease-1.1 diye bir dosya gönderdi sd karttan yükleme adımlarını kullanarak yükledim, emummc çalışıyor. Homebrewden Tinfoile girdiğimde hata veriyordu R+A tuşuna basarak applet moddan çıkıp açmam gerekiyormuş, yaptım ama bu sefer de açtığımda yeşil yazıyla json uzantılı bir dosyayı yüklüyordu, çok yavaş yüklediğinden gece açık bırakıp yattım sabaha kadar yüklesin diye ama%10 bile dolmamıştı iptal ettim. ne yapmam gerekiyor? repo filan yazmışsınız onlar nasıl yükleniyor? kurulum işleminden sonra tinfoil kullanmak için ekstra bir şey mi yapmak gerek? bide videolarda izlediğimde tinfoil ana menüde duruyordu benimki homebrewde. yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak bu tür konuları ve gelişmeleri nereden takip ediyorsunuz yerli yabancı farketmez forumdu siteydi vs önerileriniz varsa benimle paylaşır mısınız?
Biraz uzun olacak. Cunku fazlaca sorunla karsilasmissiniz. Ayrica aynisi basima geldi. Tinfoil yanlis kurulmus. Bastan kurmaniz lazim Tinfoil'i. Simdi dedigim adimlari takip et.Cfwli switch kullanmayı hiç bilmiyorum yeni çip taktırdım, çip taktırdığım kişi HATS-1.9.0-Prerelease-1.1 diye bir dosya gönderdi sd karttan yükleme adımlarını kullanarak yükledim, emummc çalışıyor. Homebrewden Tinfoile girdiğimde hata veriyordu R+A tuşuna basarak applet moddan çıkıp açmam gerekiyormuş, yaptım ama bu sefer de açtığımda yeşil yazıyla json uzantılı bir dosyayı yüklüyordu, çok yavaş yüklediğinden gece açık bırakıp yattım sabaha kadar yüklesin diye ama%10 bile dolmamıştı iptal ettim. ne yapmam gerekiyor? repo filan yazmışsınız onlar nasıl yükleniyor? kurulum işleminden sonra tinfoil kullanmak için ekstra bir şey mi yapmak gerek? bide videolarda izlediğimde tinfoil ana menüde duruyordu benimki homebrewde. yardımcı olursanız sevinirim.
Ek olarak bu tür konuları ve gelişmeleri nereden takip ediyorsunuz yerli yabancı farketmez forumdu siteydi vs önerileriniz varsa benimle paylaşır mısınız?
Dün dbi installer ile oyun yüklemeye çalıştım, mario 3d world yüklendi ama zelda totk ve kirby forgetten land yüklenmedi. homebrewi applet moddan çıkarmamıştım bu yüzden midir?
Biraz uzun olacak. Cunku fazlaca sorunla karsilasmissiniz. Ayrica aynisi basima geldi. Tinfoil yanlış kurulmus. Bastan kurmaniz lazim Tinfoil'i. Simdi dedigim adimlari takip et.
- Bunu PC'ne indir. https://tinfoil.media/repo/Tinfoil Self Installer [050000BADDAD0000][19.0][v1].zip
- RAR'dan cikartip klasore ayiklayin dosyayi.
- Bundan sonraki islemleri yapabilmek icin Micro SD kart okuyucuya ihtiyacin olacak. Eger varsa Nintendo Switch'den Micro SD kartini çıkarıp, SD kart okuyucuya tak. Onu da PC'ye takmalisin.
- SD kartin icine girdiysen eger Switch klasorune cift tiklayip icine gir. Tinfoil yazan klasoru sil.
- Bunu yapmamizin sebebi sizin tinfoilinizin bozuk olmasindan kaynakli.
- Indirdigimiz RAR'dan cikarttigimiz tinfoil klaosorunun icine gir ve klasoru AC. Icinde swutch klasoru olmasi lazim. Ardindan geri donup tinfoil dosyasini kopyala.
- SD kartin icine gir tekrardan. Ardindan Switch klasorune yapistir. Kopyaladigimiz tinfoil dosyasini.
- Simdi SD karti Switch'e geri tak ve ardindan cihazi AC.
- Cihazi actiktan sonra eger tinfoil ana menude gozukmuyorsa onceki gibi bu adimi atla isimiz daha kolay olacak oyle cunku. Tinfoil'in ustune gel ve sag ustteki beyaz + tusuna bas. Data Management'a gel. Delete Software'e bas ve Tinfoil'i sil.
- Son olarak albume gir Switch'de ve en sagda tinfoil ınstaller var ona tikla ve temiz kurulum yapsin tinfoil tekrardan.
- Tinfoile gir ve yukleme hizini kontrol et duzelmis mi diye.
- Eger cok uzun surmuyorsa sorun yok.
Repolar su an kapali. Yuklesen de bir seye yaramaz. Acildigi zaman yeni konu olarak acarim. Tinfoil'i kullanmak istiyorsan repo sart. Repo ekleyerek oyunlara erisebilirsin fakat su an repolar yani oyun magazalari kapali ya da ucretli. Bu tur gelismeleri Reddit'den r/switchpirates adli kanaldan takip ediyorum ben. Bir de su YouTube kanalini izliyorum. Cok faydali bir kanal.
Zelda totk ve Kirby'nin yuklenmeme sebebi 4 GB'dan fazla dosya boyutuna sahip olmalari diye tahmin ediyorum. Dun hazirlamis oldugum rehberi kullanarak awoo ınstaller ve ns-usbloader'dan istedigin oyunu yukleyebilirsin. Hata kodu alirsan yardim ederim her turlu. Ben applet Mode'la da kullandim applet mode'suz da kullandim sorun yasamadim. Onunla alakasi yok yani.
Öncelikle bu işlem çipli Nintendo Switchlerde uygulanabilir. Zaten orijinal cihazda güncelleme yapmak aşırı basit.
![]()
İhtiyacımız olanlar (fiziksel olarak)
İhtiyacımız olanlar (dijital olarak)
- 1X Switch
- 1X Micro SD Kart
- 1X Micro SD Kart Okuyucu
- 1X Bilgisayar için Type-C uçlu kablo
- 1X Bilgisayar
- 1X Oyun
- 1X Update dosyası
İndirme...
- 1X Awoo Installer
- 1X Ns-Usbloader
Çok teşekkür ederim, bende awoo olmadığı için tinwoo ile bu videodaki gibi yaptım oldu ama yine zeldayı yükleyemedim. uygulamayı kurcalarken sd karttan yükle diye bir seçenek gördüm ve denemek istedim, zelda nın nsp dosyasını windowstan sd karta atarken böyle bir hata verdiBiraz uzun olacak. Cunku fazlaca sorunla karsilasmissiniz. Ayrica aynisi basima geldi. Tinfoil yanlis kurulmus. Bastan kurmaniz lazim Tinfoil'i. Simdi dedigim adimlari takip et.
- Bunu PC'ne indir. https://tinfoil.media/repo/Tinfoil Self Installer [050000BADDAD0000][19.0][v1].zip
- RAR'dan cikartip klasore ayiklayin dosyayi.
- Bundan sonraki islemleri yapabilmek icin Micro SD kart okuyucuya ihtiyacin olacak. Eger varsa Nintendo Switch'den Micro SD kartini cikarip, SD kart okuyucuya tak. Onu da PC'ye takmalisin.
- SD kartin icine girdiysen eger switch klasorune cift tiklayip icine gir. Tinfoil yazan klasoru sil..
- Bunu yapmamizin sebebi sizin Tinfoilinizin bozuk olmasindan kaynakli.
- Indirdigimiz RAR'dan cikarttigimiz Tinfoil klaosorunun icine gir ve klasoru ac. Icinde swutch klasoru olmasi lazim. Ardindan geri donup tinfoil dosyasini kopyala.
- SD kartin icine gir tekrardan. Ardindan switch klasorune yapistir. Kopyaladigimiz Tinfoil dosyasini.
- Simdi SD karti Switche geri tak ve ardindan cihazi ac.
- Cihazi actiktan sonra eger Tinfoil ana menude gozukmuyorsa onceki gibi bu adimi atla isimiz daha kolay olacak oyle cunku. Tinfoil'in ustune gel ve sag ustteki beyaz + tusuna bas. Data Management'a gel. Delete Software'e bas ve Tinfoil'i sil.
- Son olarak Albume gir Switch'de ve en sagda Tinfoil Installer var ona tikla ve temiz kurulum yapsin Tinfoil tekrardan.
- Tinfoile gir ve yukleme hizini kontrol et duzelmis mi diye.
- Eger cok uzun surmuyorsa sorun yok.
Repolar su an kapali. Yuklesen de bir seye yaramaz. Acildigi zaman yeni konu olarak acarim. Tinfoil'i kullanmak istiyorsan Repo sart. Repo ekleyerek oyunlara erisebilirsin fakat su an repolar yani oyun magazalari kapali ya da ucretli. Bu tur gelismeleri Reddit'den r/SwitchPirates adli kanaldan takip ediyorum ben. Bir de su YouTube kanalini izliyorum. Cok faydali bir kanal.
Zelda TotK ve Kirby'nin yuklenmeme sebebi 4 GB'dan fazla dosya boyutuna sahip olmalari diye tahmin ediyorum. Dun Hazirlamis oldugum rehberi kullanarak Awoo Installer ve NS-USBloader'dan istedigin oyunu yukleyebilirsin. Hata kodu alirsan yardim ederim her turlu. Ben Applet Mode'la da kullandim Applet Mode'suz da kullandim sorun yasamadim. Onla alakasi yok yani.
Öncelikle bu işlem çipli Nintendo Switchlerde uygulanabilir. Zaten orijinal cihazda güncelleme yapmak aşırı basit.
![]()
İhtiyacımız olanlar (fiziksel olarak)
İhtiyacımız olanlar (dijital olarak)
- 1X Switch
- 1X Micro SD Kart
- 1X Micro SD Kart Okuyucu
- 1X Bilgisayar için Type-C uçlu kablo
- 1X Bilgisayar
- 1X Oyun
- 1X Update dosyası
İndirme...
- 1X Awoo Installer
- 1X Ns-Usbloader
NS-USBloader kullanarak atmayı denedin mi? Bence Awoo kullan. En sorunsuz olanı o şu anda. Bu rehberden yola çıkarsan o uyarıyı almazsın.Çok teşekkür ederim, bende awoo olmadığı için tinwoo ile bu videodaki gibi yaptım oldu ama yine zeldayı yükleyemedim. uygulamayı kurcalarken sd karttan yükle diye bir seçenek gördüm ve denemek istedim, zelda nın nsp dosyasını windowstan sd karta atarken böyle bir hata verdi
Eki Görüntüle 148718
Ghost Shop şu an aktif mi bu arada? SwitchBR kapalı hala.Normalde switchbr aktifti ve bayağı memnundum ama bu gece kapanmış. Aktif olan çoğu eshopun listesi bunlar tabii dün kapananlar aralarında olabilir.