Her modele çip takılabiliyor? V1 modellerinden bahsediyorsanız bu modellerin zaten bazıları çipsiz kırılabildiği için çipe gerek yok. OLED'de cihaza kamikaze yapılıp anakart kazılıyor, bir tek o farklı ama yine de yapılabiliyor. Seriye göre çip takamama gibi bir durum yok aksine çipe gerek olup olmadığına karar verebilirsiniz.
Hangisi ucuza gelirse ben en son çip taktırma fiyatını V2 ve Lite için 2000 TL, OLED için ise 2500 TL'ye uyguluyordum şu an da maksimum 500 TL fark çıkmıştır aklınızda bulunsun bu bilgi. Alırken joycon kalibrasyon bölümünden drift kontrolü yap çünkü bu cihazlarda kronik 2. yapacağın en önemli test ise kolu zorla çıkarmaya çalışmak olsun eğer hafif bir itmeyle bile raydan çıkıyorsa plastik erimiştir ürün yaşlı bir modeldir. V1 modelini sakın alma batarya ömrü yaklaşık 3 saat. SD kart alacaksan minimum class 2 ve üstünü tercih et. Cihazda kollar için mutlaka güncelleme tuşuna bas eğer hata alırsan kollar sahte demektir.
Çip ve orijinal arasında geçiş yapabilirsiniz yani para vererek satın aldığınız oyunlarda online kullanabilirsiniz.
Ekran konusunda size oldukça katılıyorum bunun sebebi açıkça dock ekran koruyucu kullanımı şart gibi bir şey bu cihazlarda.