@Simon hocam God of War ghost of sparta denedim ve normal modda beklediğimden çok daha üstün bir performans verdi. Performans modu yani şarjı çok yiyen mod aktif olmamasına rağmen 4X PSP çözünürlüğü ile sabit 60 FPS alıyorum. Ayrıca joyconlar hatasız çalıştı. 5X de arada bir 50 FPS'e falan düşüyordu fakat 4X sabit.

1747418704628.webp
1747418713491.webp

Bende şu an sizden öğrendim. Açıkçası benim lineage seçmemin en büyük sebebi joycon ve performance mod için özel bir ayar kategorisi sunması ve keymap izni.

crDroid için nasıl bilmiyorum. Ellerinize sağlık bu arada rehber detaylı ve güzel olmuş.

@Simon hocam God of War ghost of sparta denedim ve normal modda beklediğimden çok daha üstün bir performans verdi. Performans modu yani şarjı çok yiyen mod aktif olmamasına rağmen 4X PSP çözünürlüğü ile sabit 60 FPS alıyorum. Ayrıca joyconlar hatasız çalıştı. 5X de arada bir 50 FPS'e falan düşüyordu fakat 4X sabit.

Eki Görüntüle 148559Eki Görüntüle 148560
Mükemmel. Eline sağlık. 4X'de şaşırttı. Ben 30 FPS versin yeter diyordum. :D

crDroid için de resmi destek var. Görünce bayağı şaşırmıştım. Android dünyasında sınır yok.

Sorun çıkarmayan düzgün bir cihaz olduğu için ya.

Bende şu an sizden öğrendim. Açıkçası benim lineage seçmemin en büyük sebebi joycon ve performance mod için özel bir ayar kategorisi sunması ve keymap izni.

Yüksek ihtimalle vardır ya crdroiddede crDroid bu tarz özelliklere çok önem veriyor ve zaten lineage forku.