Takası yaparım da nereden bulacağım? Konsol dükkanları takas yapıyor mudur?
Onlarla takas yapma bence. Normalden fazla zarara girersin. Ya da bir piyasayi ogrenmek smaciyla cevrendeki konsol PS satan esnaflarla gorusebilirsin. En azindan sansini denemis olursun.

Onlarla takas yapma bence. Normalden fazla zarara girersin. Ya da bir piyasayi ogrenmek smaciyla cevrendeki konsol PS satan esnaflarla gorusebilirsin. En azindan sansini denemis olursun.
Hocam malum Nintendo'yu Türkiye'de sizde biliyorsunuz. Kimse Switch oyunları almıyor hatta Switch'in kendisini almıyor. O yüzden öyle dedim.

Hocam malum Nintendo'yu Türkiye'de sizde biliyorsunuz. Kimse Switch oyunları almıyor hatta Switch'in kendisini almıyor. O yüzden öyle dedim.
Oyunlarin tanesini 1.500'den ilanlasan 2-3 gunde satacagini dusunuyorum. Dolap'a da ilan verebilrsin. Fakat kargo ile gondermen lazim. Artik insanlar bulusup urun almaya sicak bakmiyorlar.

Oyunlarin tanesini 1.500'den ilanlasan 2-3 gunde satacagini dusunuyorum. Dolap'a da ilan verebilrsin. Fakat kargo ile gondermen lazim. Artik insanlar bulusup urun almaya sicak bakmiyorlar.
Hayatımda hiç kargo göndermedim desem? Nasıl olacağı ile alakalı hiç bir fikrim yok.

Hayatımda hiç kargo göndermedim desem? Nasıl olacağı ile alakalı hiç bir fikrim yok.
Ben yaptim. 4 kere PSP, 1 kere DS, 1 tane de Steam Deck sattim. Param Guvende ile gonderim yapmak basit. Fakat biraz uyanik olman lazim. Ilan actiginda aciklamaya:"içerik değişimine karşı iade kabul edilmez." Seklinde bir aciklama yazarsin son satira. Geriye kalan kisimda ise ilk once oyunun kondisyonu hakkinda bilgi verirsin. 10/10 kondisyona sahip gibi. Diyelim urunu sattin. Uygulama sana hangi kargo firmasiyla gonderim yapacagini soruyor. PTT ya da Yurt ici. Yurt ici uzak degilse yurt icini sec derim. Ardindan urunu paketleyip yurt icinin sana yakin olan bir subesine gidip soyle diyeceksin. Ben param guvende ile urun sattim. Onlar kargo kodunu soracak. O kargo kodunu uygulama seni yonlendirecek ve kargo kodu olusturulmus olacak. Ekstra bir sey yapman gerekmiyor. Son olarak urun aliciya ulasacak ve 48 saat icinde onaylanacak. Paran 2-3 gunde kendi adina acilmis vadesiz banka hesabina yatacak. Bu kadar. Bu sekilde cok kolay satarsin.