Nintendo Switch için Türkçe yama paylaşım konusu

Makaleler
23
Elimde 250+ adet Nintendo Switch için Türkçe yama var. Ben bunları ücretsiz olarak paylaşmaya karar verdim. İstediğiniz oyunun ismini söylerseniz yardımcı olabilirim. Maksat birilerinin işine yarasın. Sizin elinizde Türkçe yama varsa siz de paylaşabilirsiniz. Çipli cihazlarda işe yarar sadece.

Ek olarak elimde güncel kadrolu FC 26 var Türkçe spikerle beraber. İsteyen olursa arşivden çıkarıp paylaşabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arşiv iyi olmaz bence. Uğraşacak biri olursa tek tek, ayrı ayrı yükleyebilir. Ayrı ayrı da konu açarsa en iyisi olur.

Sence bir arşiv yapıp paylaşmak daha iyi olmaz mı?
Olmaz. Cunku yamalarin hepsi toplam 12 GB'i geciyor. Ayrica kimse umursamamis konuyu. Gerek yok gibi.

Arşiv iyi olmaz bence. Uğraşacak biri olursa tek tek, ayrı ayrı yükleyebilir. Ayrı ayrı da konu açarsa en iyisi olur.
Olabilir. Istek olursa her bi yamam icin ayri konu acabilirim.

Sence bir arşiv yapıp paylaşmak daha iyi olmaz mı?

Archive.Org'a her yamayı ZIP, ZIP yüklesene tek bir arşiv altında. Bence güzel olurdu.

Saçma sapan sitelerden bıkıp arşiv hazırladım. Bu forumda paylaşmayı düşünüyordum. Bundan dolayı moderatörler ile iletişim kurdum. Fakat kabul etmediler. Discord ve Google Drive'da bulunmakta şu an. Archive.Org'a bir şey yüklemedim daha önce. Bakıp orayada atabilirim elimdeki tüm yamaları.

Archive.Org'a göz attım. Tek tek yüklemek çok uzun sürer gibi duruyor. Toplu şekilde tek konuda paylaşabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…