- Makaleler
- 6
Ya hocam eski FIFA'lar da olur. 30-35 FPS oynatsa bile yeter. Offline kariyer zaten. Gideceğim bir yerde onu bulmak bile nimet aslında.
FIFA 22 vs akarsın hocam.
Ya hocam eski FIFA'lar da olur. 30-35 FPS oynatsa bile yeter. Offline kariyer zaten. Gideceğim bir yerde onu bulmak bile nimet aslında.
Sana yeter o zaman. FC 26 oyna gec derim eger takintin yoksa PC'deki gibi. Youtube'a Switch Lite FC 26 falan yazarsan performans hakkinda fikir sahibi olursun.Ya hocam eski FIFA'lar da olur. 30-35 FPS oynatsa bile yeter. Offline kariyer zaten. Gideceğim bir yerde onu bulmak bile nimet aslında.
Anladım yani mesela bu 3 oyun direkt Nintendo Lite'da çalışıyor mu sorunsuz?https://romsfun.com/roms/playstation-portable/ bu siteyi liste olarak kullanabilirsin ben oyun ROM'larını da buradan kuruyorum zaten ROM oldukları için virüs riski de yok fakat içine sinmezse VirusTotal'den geçirebilirsin.
Aynen gördüm, FC25 de olur yani, öyle 1 saat girip takılmalık için alacağım. Yatmadan önce zevkine oynamak için vs. Öyle takıntılık bir durum yok.Sana yeter o zaman. FC 26 oyna gec derim eger takintin yoksa PC'deki gibi. Youtube'a Switch Lite FC 26 falan yazarsan performans hakkinda fikir sahibi olursun.
Switch Lite'da San Andreas, GTA 3 ve Vice City (Tommy Vercetti'li) oynayabilirsin.
Çalışır yüksek ihtimalle. Merak ettiğiniz oyunları YT'den aratın hocam.
Valla şuan daha çok içime sindi. Eski GoW'ları oynamak istiyordum.Switch Lite'da San Andreas, GTA 3 ve Vice City (Tommy Vercetti'li) oynayabilirsin.
Tum PS1 ve PSP oyunlarini oynarsin. DS, NES, snes, N64 vs. liste olsa muhtemelen tum oyunlarin listesini hazirlamak 2 hafta surer.
Aynen gördüm, FC25 de olur yani, öyle 1 saat girip takılmalık için alacağım. Yatmadan önce zevkine oynamak için vs. öyle takıntılık bir durum yok.
Cipletirsen her sey yolunda olacaktir. Fakat cipletmenin bir eksi yani var. O da pil omru. Normalden 1 saat daha az gidiyor. Bunu bizzat test ettim iki cihaz arasinda. Cip pil omrunu dusuruyor fakat deger.Valla şuan daha çok içime sindi. Eski GoW'ları oynamak istiyordum.
Mesela ortalama kaç saat çalışıyor ki? Ben en fazla 2-3 saat oynarım yani durmadan. Sonra şarj ederim.Cipletirsen her sey yolunda olacaktir. Faakt cipletmenin bir eksi yani var. O da pil omru. Normalden 1 saat daha az gidiyor. Bunu bizzat test ettim iki cihaz arasinda. Cip pil omrunu dusuruyor fakat deger.