Nintendo Switch Lite alınır mı?

Ya hocam eski FIFA'lar da olur. 30-35 FPS oynatsa bile yeter. Offline kariyer zaten. Gideceğim bir yerde onu bulmak bile nimet aslında.
Sana yeter o zaman. FC 26 oyna gec derim eger takintin yoksa PC'deki gibi. Youtube'a Switch Lite FC 26 falan yazarsan performans hakkinda fikir sahibi olursun.

https://romsfun.com/roms/playstation-portable/ bu siteyi liste olarak kullanabilirsin ben oyun ROM'larını da buradan kuruyorum zaten ROM oldukları için virüs riski de yok fakat içine sinmezse VirusTotal'den geçirebilirsin.
Anladım yani mesela bu 3 oyun direkt Nintendo Lite'da çalışıyor mu sorunsuz?

Sana yeter o zaman. FC 26 oyna gec derim eger takintin yoksa PC'deki gibi. Youtube'a Switch Lite FC 26 falan yazarsan performans hakkinda fikir sahibi olursun.
Aynen gördüm, FC25 de olur yani, öyle 1 saat girip takılmalık için alacağım. Yatmadan önce zevkine oynamak için vs. Öyle takıntılık bir durum yok.

Tum PS1 ve PSP oyunlarini oynarsin. DS, NES, snes, N64 vs. liste olsa muhtemelen tum oyunlarin listesini hazirlamak 2 hafta surer.

Vita bile 64 açıyor fakat DS zorlama oluyor bazı oyunları 10 FPS. Bir de çıkarılır kol olmadan çok saçma bir tutuş olur bende 3D bastığım flip aparatı vardı onunla bayağı akıyor. DS emülatöründe çoğu zaman sadece Pokemon oyunları düzgün çalışıyor.
Kendi baskımın fotosunu bulamadım ama örnek olarak böyle bir şeyle bayağı iyi gidiyor tabii Lite ile olmaz:

Cipletirsen her sey yolunda olacaktir. Faakt cipletmenin bir eksi yani var. O da pil omru. Normalden 1 saat daha az gidiyor. Bunu bizzat test ettim iki cihaz arasinda. Cip pil omrunu dusuruyor fakat deger.
Mesela ortalama kaç saat çalışıyor ki? Ben en fazla 2-3 saat oynarım yani durmadan. Sonra şarj ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…