Adı nedir hocam?@Serhat, hocam bende izmirdeyim zamanında izmirde bir dükkandan alışveriş yaptım sorunsuzdu eğer çipli Switch satıyorsa oradan alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?nomad.aka
Uzman
Hocam eğer Mario, Zelda tarzı oyunlar istiyorsanız Lite alın. Steam Deck ise çok mantıklı olmaz eğer kısa bir kullanımdan sonra Windows yüklemeyi istiyorsanız Steam Deck yerine ROG Ally alın tabii fiyatlar arasında çok fark var ama insan oğluda zevk alabileceği oyunlar oynamak ister.
Hocam zaten 4060'lı PC var. Elimle oynamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar da Nintendo oyunları vs olsun istiyorum vakit geçirmelik.Hocam eğer Mario, Zelda tarzı oyunlar istiyorsanız Lite alın. Steam Deck ise çok mantıklı olmaz eğer kısa bir kullanımdan sonra Windows yüklemeyi istiyorsanız Steam Deck yerine ROG Ally alın tabii fiyatlar arasında çok fark var ama insan oğluda zevk alabileceği oyunlar oynamak ister.
erdym
Üstün
@Serhat, hocam bende izmirdeyim zamanında İzmir'de bir dükkandan alışveriş yaptım sorunsuzdu eğer çipli Switch satıyorsa oradan alabilirsiniz.
2. el çipli Lite 10 bin TL diyor bilemedim çok fiyat performans değil çip fiyatını da piyasanın 1.000 TL üstü geçiyor. Yanında 3 oyun veriyor bir de cimri
- Makaleler
- 6
Eskiden satıyordu ama ellerinde bitmiş sanırım. İzmir üçyolda gameteknoloji diye dükkan. Şimdi baktım ilan göremedim.
Sanırsam sıfır alıp çip yaptırma yolu gözüküyor.Eskiden satıyordu ama ellerinde bitmiş sanırım. İzmir üçyolda gameteknoloji diye dükkan. Şimdi baktım ilan göremedim.
- Makaleler
- 6
2. el çipli Lite 10 bin TL diyor bilemedim çok fiyat performans değil çip fiyatını da piyasanın 1.000 TL üstü geçiyor. Yanında 3 oyun veriyor bir de cimri. Ben satarken Micro'ya ne kadar sığıyorsa o kadar atıyordum diskden zaten bedava. (üstteki satıcı sanmış olabilirim dediğin o değilse yanlış anlaşılma
)
Yok o değil hocam
erdym
Üstün
Hocam eğer Mario, Zelda tarzı oyunlar istiyorsanız Lite alın. Steam Deck ise çok mantıklı olmaz eğer kısa bir kullanımdan sonra Windows yüklemeyi istiyorsanız Steam Deck yerine ROG Ally alın tabii fiyatlar arasında çok fark var ama insan oğluda zevk alabileceği oyunlar oynamak ister.
ROG Ally hiç yol cihazı değil hocam kendim Extreme modelini kullandım. Windows'un artıları kadar eksileri yüzüne vuruyor. Powerbank yoksa ne yaparsan yap 2-3 saati anca zorluyor hatta AAA oyunlarda bu saati görmen başarı genelde 1.5 saat dayanıyor. Uyku moduna alınca oyun donup crash yiyebiliyor ya da tekrar açman gerekiyor zaten oyunu açmak 20 dakika alıyor iyice kafayı yedirtiyor.
- Makaleler
- 23
Adam Param Guvende ile satmiyormus. Dolap'tan satis yapiyor. Dolap'tan alabilir misin?
- Makaleler
- 6
Bu adam tokatci. Olucu ayrica. Taniyorum kendisini. Bulasma derim.
İlan isimleride garip zaten.