- Makaleler
- 23
Kendi adima rica ederim. Hayirli olsun simdiden.Yok ya ben internetten alacağım. Hiç uğraşmayım yerel esnafla.
Çok teşekkür ederim herkese. Kafamda yerleşti.
Kendi adima rica ederim. Hayirli olsun simdiden.Yok ya ben internetten alacağım. Hiç uğraşmayım yerel esnafla.
Çok teşekkür ederim herkese. Kafamda yerleşti.
Hocam son mesaja bakabilir misiniz zahmet olmazsa?
Özellikle 3DS ve DS oyunları için emulatör tavsiye etmiyorum. Çünkü hem iki ekran yapısı hem de alt ekran kontrolü nedeniyle emulatörleri kullanışsız oluyor.Bunun yerine Steam Deck almak daha mantıklı. Nintendo Switch oyunlarını iyi oynatır ve başka konsol oyunları oynamak istersen mesela 3DS veya DS. Sorunuz bir şekilde oynatır.
Nintendo exclusive'ler yormaz. Fakat Witcher 3 vb. Yorabilir. Alisabilirsin ama. Benim favorim gri. Fakat ondan sonra mora benzeyeni tercih ederim.Ayrıca bir şey soracağım, bazı oyunlar 30 FPS, yorar mı acaba? Bir de sarısı ve mora benzeyen çok hoşuma gitti. Sizin tercihiniz ne olurdu?
Gri de güzel de biraz renkli farklı bir şey olsa diye düşünüyorumNintendo exclusive'ler yormaz. Fakat Witcher 3 vb. Yorabilir. Alisabilirsin ama. Benim favorim gri. Fakat ondan sonra mora benzeyeni tercih ederim.
Renk konusunda kimseyi dinleme derim. Hosuna gideni al.Gri de güzel de biraz renkli farklı bir şey olsa diye düşünüyorum![]()
8200 falan.
Aynen ya biraz daha sabredip sıfır alcam.