Zelda oynatabiliyor mu peki? Muhtemelen hayir. Ozel optimizasyon gerektigi icin oynatamiyor maalesef.

Cikti. Switch 2. fakat 25 bin TL civari olur. Ithalatci garantili olanlar tahminimce.

Cemu ile 30 FPS oynatıyor.

Switch yerine yeni bir seri çıkar mı acaba bunu merak ediyorum ben.

Yeni seri çıkacak fakat çok pahalı ben Almanya'dan almayı düşünüyorum öyle yaparsam 22 bin civarı. Türkiye'de gümrük ve kargoyla beraber 34'ten fazla olacağı kesin.

@Simon ayrıca Steam Deck'le karşılaştırmak da saçma bence bu cihazı. Switch tamamen exclusive için yapılmış bir konsol yoksa port oyunlarını görüyoruz leş ötesi grafikleri var. Steam Deck bu oyunlar için uygun bir cihaz zaten ama Switch'in yapamayacağı şeyleride yapabilir.

1746131337544.webp

1746131454390.webp

Öyle değil hocam bildiğin başka bir konsol. Switch'den farklı bir seri.
Ne tur oyunlar oynamak istiyorsun? Mesela Steam Deck LCD alirsin 12 bine. Zelda ToTK ve Xenoblade'in oyunlarinin disinda sorun yasamadan Switch oyunlarinida oynarsin. Daha ucuza konsol yok. Ayar yaparsan sarji 2-3 saat arasi degisiyor. Hatta Indie oyunlarda 3 saat net ekran suresi alirsin. Seciminde simdiden bol sans.

Ne tur oyunlar oynamak istiyorsun? Mesela Steam Deck LCD alirsin 12 bine. Zelda ToTK ve Xenoblade'in oyunlarinin disinda sorun yasamadan Switch oyunlarinida oynarsin. Daha ucuza konsol yok. Ayar yaparsan sarji 2-3 saat arasi degisiyor. Hatta Indie oyunlarda 3 saat net ekran suresi alirsin. Seciminde simdiden bol sans.
Hocam Zelda ve Pokemon çok fazla oynamak istiyorum ama diğer oyunlar (Mario, Donkey Kong) falan ilgimi hiç çekmiyor. Bu yüzden Nintendo sevdamdan vazgeçip yurtdışından Asus Rog Ally Z1 Extreme alıcam galiba.

Hocam Zelda ve Pokemon çok fazla oynamak istiyorum ama diğer oyunlar (Mario, Donkey Kong) falan ilgimi hiç çekmiyor. Bu yüzden Nintendo sevdamdan vazgeçip yurtdışından Asus Rog Ally Z1 Extreme alıcam galiba.
Pek saglikli bir sekilde oynayamazsin Zelda Tears of The Kingdom'i maalesef. Burada FPS 30'un altina dusuyor. Fakat mod kurarsan duzelecektir. NX Optimizer modunu kurman gerekecek. Obur turlu oynanmaz. Yurt disindan alacaksan Switch Lite + Steam Deck LCD ikinci el alabilirsin.

Pek saglikli bir sekilde oynayamazsin Zelda Tears of The Kingdom'i maalesef. Burada FPS 30'un altina dusuyor. Fakat mod kurarsan duzelecektir. NX Optimizer modunu kurman gerekecek. Obur turlu oynanmaz. Yurt disindan alacaksan Switch Lite + Steam Deck LCD ikinci el alabilirsin.

Hocam ROG Ally Z1 Extreme'de Epic Games'deki oyunlar var değil mi ?