Makaleler
23
Switch Lite almaya karar verdim. Onumde iki secenek var. 1. Secenek Sahibinden uzerinden Param Guvende dahil 7.600 TL'ye cipli Switch Lite alip gecmek. 2. Secenek ise esnaftan ikinci el Switch Lite'i 6.500'e alip, 2.500'e de cip taktirip, 9.000'e almak. Sizce hangisi? Iki konsolunda renkleri Turkuaz.

1743765933824.webp

Rahatsiz ediyorsam kusura bakmayin. Fakat secim yapma konusunda cidden yardima ihtiyacim var.
@ErlikÇağlar @erdym @mr.esat

2. el alıncaksa 5 üstüne çıkma biz arkadaşa dock ile düz Switch'i 2 oyunla 2 hafta önce 5 bin TL'ye aldık. Kırdırmak istersen de daha bugün bende kırdırdım istersen seni o abime yönlendiririm çok temiz iş yaptı.

2. el alıncaksa 5 üstüne çıkma biz arkadaşa dock ile düz Switch'i 2 oyunla 2 hafta önce 5 bin TL'ye aldık. Kırdırmak istersen de daha bugün bende kırdırdım istersen seni o abime yönlendiririm çok temiz iş yaptı.
5 bine bulamadım. Bit pazarlarına gitmek lazım sanırım.

5 bine bulamadım. Bit pazarlarına gitmek lazım sanırım.

Yok be ben sahibindenden ayarladım hatta aldığımız oyunlar Mario golf ve Hello Neighbor'du üstelik Switch tertemiz ve Dock'u falanda vardı. Lite daha ucuz bir cihaz istersen sana çiplide sorabilirim tanıdıkta mevcuttu en son.

Yok be ben sahibindenden ayarladım hatta aldığımız oyunlar Mario golf ve Hello Neighbor'du üstelik Switch tertemiz ve Dock'u falanda vardı. Lite daha ucuz bir cihaz istersen sana çiplide sorabilirim tanıdıkta mevcuttu en son.
Sorsan iyi olur harbi. Çipli Lite 7.5K civarı Sahibinden üzerinden.

Konsolu görmeden almayı mantıklı bulmuyorum çok ya, bir yerinden ses gelir, kozmetik rahatsız eden bir şey olur, üzebilir.

İkinci el yakın mevkide de 8K civarına çipli denk getiremez misin?