KS KS Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.485 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 4 Nisan 2025 #11 mr.esat dedi: Konsolu görmeden almayı mantıklı bulmuyorum çok ya, bir yerinden ses gelir, kozmetik rahatsız eden bir şey olur, üzebilir. İkinci el yakın mevkide de 8K civarına çipli denk getiremez misin? Genişletmek için tıkla... 8.5K'dan asagi bulamam herhalde. 6 bine Lite'i alirim. 2.5K'yada cip taktirabilirim. Daha ucuza nasil hallederim bilmiyorum.
mr.esat dedi: Konsolu görmeden almayı mantıklı bulmuyorum çok ya, bir yerinden ses gelir, kozmetik rahatsız eden bir şey olur, üzebilir. İkinci el yakın mevkide de 8K civarına çipli denk getiremez misin? Genişletmek için tıkla... 8.5K'dan asagi bulamam herhalde. 6 bine Lite'i alirim. 2.5K'yada cip taktirabilirim. Daha ucuza nasil hallederim bilmiyorum.
mr.esat Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.427 Çözümler 12 Beğeniler 5.499 4 Nisan 2025 #12 Simon dedi: 8.5K'dan asagi bulamam herhalde. 6 bine Lite'i alirim. 2.5K'yada cip taktirabilirim. Daha ucuza nasil hallederim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır almak mantıklı geldi birazcık, sonra CWF yapmak. Ama CWF yapacaksan da sıfır almanın manası ne, o da apayrı bir soru, sıfırı ile 1.5K fark varken ikinci el almanın da anlamı ne. Paradoks, kafana göre valla.
Simon dedi: 8.5K'dan asagi bulamam herhalde. 6 bine Lite'i alirim. 2.5K'yada cip taktirabilirim. Daha ucuza nasil hallederim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sıfır almak mantıklı geldi birazcık, sonra CWF yapmak. Ama CWF yapacaksan da sıfır almanın manası ne, o da apayrı bir soru, sıfırı ile 1.5K fark varken ikinci el almanın da anlamı ne. Paradoks, kafana göre valla.