Nintendo Switch mi, Steam Deck mi?

Açık dünya veya ağır yük temalı oyunlar dışı sorun yaşayacağını sanmıyorum. Mesela benim telefonum Witcher 3 5 FPS falan alıyordu fakat Dragon Ball Fighter Z gibi basit temalı oyunlarda sorun yaşamıyordum. Steam Deck de yine aynı şekilde performansı bu tarz oyunlarda hiç sorun yaşatmadı.

Örneği şimdi düşününce çok da güzel vermemişiz Witcher 3 kendi bile zor açıyor.

@Simon'ın cortluyor demesi üzerine paylaştım.
Bu konuda çoğunluk lagdan ötürü oyunda ölmelere sebebiyet vermesine değinilmiş.

Hocam ben Deck'in Switch performansından memnun değilim. Balatro oynadım Switch emülatörü üzerinden. Onda kasmadı.

Bu konuda çoğunluk lagdan ötürü oyunda ölmelere sebebiyet vermesine değinilmiş.

Hocam ben Deck'in Switch performansından memnun değilim. Balatro oynadım Switch emülatörü üzerinden. Onda kasmadı.

Emülatör için Z1 Extreme bu yüzden daha uygun Steam Deck ile dağlar kadar fark var üstelik fiyat farkı da 2. elde 2-3 bin TL.

Peki Nintendo'da güzel oyun var mı? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın? 2D oyunlar hoşuma gitmiyor. Hikayeli ve 3D oyunlar beni sarıyor.

Peki Nintendo'da güzel oyun var mı? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın? 2D oyunlar hoşuma gitmiyor. Hikayeli ve 3D oyunlar beni sarıyor.

Zelda serisi.
Metroid.
Witcher 3 (her ne kadar port leş gibi olsa da)
Mario Odyssey.
Pokemon serisi (violet gibi açık dünya oyunları da var fakat bence Shield animasyonları daha iyi)
Bayonetta serisi.
Dark Souls Remastered.

Oyunlar genelde Update dosyalarıyla 15 GB civarı yer kaplıyor.

Son düzenleme:
O zaman Steam Deck al. Muhtemelen Switch'i kenara atarsın.

Anladım hocalarım çok teşekkür ederim. Beğeni banı kalkınca hepsini beğeneceğim. İyi sosyaller.

Şahsen gelmiş geçmiş en sevdiğim ve en çok kullandığım konsol Switch, tek nedeni de Nintendo oyunlarını seviyor olmam. Oyun fiyatları sorun değilse sadece Nintendo'nun kendi oyunlarını oynamak için Switch alınır, bunun dışında başka platformların oyunlarını oynamak için Switch alınmaz.

TotK, Wonder, Xenoblade serisi, Bayonetta 3'de cortluyor Deck. Hatta Switch emulasyonu genel olarak berbat Deck'in. Bu yüzden mecbur Switch aldım.
Asus Rog Ally Z1 Extreme nasıl sizce Ps3 emulatörü için? Çok video izledim ama emin olamadım. Bazen slow motion problemi oluyor o canımı sıktı. (Wwe 12 adlı oyunda)

Asus Rog Ally Z1 Extreme nasıl sizce Ps3 emulatörü için? Çok video izledim ama emin olamadım. Bazen slow motion problemi oluyor o canımı sıktı. (Wwe 12 adlı oyunda)
Bence PS3 emulasyonu yapacaksan, Switch + PS3 alman daha mantikli olur. El bilgisayari olarak emulasyon konusunda Z1 Extreme ROG Ally daha mantikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…