Nintendo Switch mi, Steam Deck mi?

Hocam merhaba. Ben değil de bir arkadaşım OLED versiyonu ile ilgileniyor. Param Güvende linkini gönderir misiniz?

Hocam merhaba. Ben değil de bir arkadaşım OLED versiyonu ile ilgileniyor. Param Güvende linkini gönderir misiniz?

Yani açıkçası sahibinden hem bendende kestiği için fiyatı ekstra listelemem gerek ayrıca idareten olan bir SD karta yazılım yükleme yapıyorum yani fazla oyun için yetersiz ama ekstra SD kart da ekleyebilirim. Komisyonu daha az isterseniz Letgo'da yapabilirim arkadaşınız iletişime geçebilir benimle.

Olur. O forum kullanmıyor da nasıl bir iletişim kurabiliriz. Mail adresinizi yazabilir misiniz?

Olur. O forum kullanmıyor da nasıl bir iletişim kurabiliriz. Mail adresinizi yazabilir misiniz?

İsterseniz şu an Discord'dan yazın daha sonradan numarama yönlendiriyim herkese açık forumda paylaşmayı çok doğru bulmuyorum.
Discord: erdym.

İsterseniz şu an Discord'dan yazın daha sonradan numarama yönlendiriyim herkese açık forumda paylaşmayı çok doğru bulmuyorum.
Discord: Erdym.

Hocam vallahi Discord da yok. Bu sefer ikimizde de yok.

1-2 ay sonra Çipli Lite modelini almak isteyebilirim. Elinizde var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…